Bmw 325i + foto
- olda barta
Nechci se srát do inzerátu, na to auto jsem se byl se známým podívat, je to auto, o kterém mluvil Forreet. Je po celolaku, opravdu hodně dobře udělaným, má to sedačky Alpina. Vzhledově je jako z fabriky. Ale má pár mušek...trošičku šišatý kola, malinko houpe volnoběh a tlumiče už taky nejsou 100%. Ale myslím, že auto je celkově v dobrém stavu a je to pro potencionálního kupce velice dobrý základ k¨tomu, udělat z něho libovku.
Takže toť info pro lidi, keří mají strach z těch řečí tady na foru.
Myslím, že majitel je docela vstřícný, některé věci řekl narovinu, nic nezkrýval
Takže toť info pro lidi, keří mají strach z těch řečí tady na foru.
Myslím, že majitel je docela vstřícný, některé věci řekl narovinu, nic nezkrýval

320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring

Ahoj, četl jsem tady ty příspěvky. Je zajímavý jak vyzdvyhujete to driftování auta za poslední jeden nebo dva roky. Ale jestli jsem koukal dobře tak to auto je rok výroby 1988. Takže bych tu zacházení jednoho nebo dvou let moc neřešil. Každý auto co je starý přes 18 let toho má mnohem víc za sebou než jenom blbý gumování na nějakym srazu. Takže je to jednoduchý buď nový auto nebo jetý auto. Nic víc nic míň. Jinak souhlasim s Petr237
BmW_maniaC píše:Kurwa to je krasavec---škoda, že budu mít prachy až na konci srpna
...ten tu dlouho nebude

Tady na foru v inzerci se všechno prodává dlouho a z toho 80% aut se zde ani nikdy neprodá... Tady v té sekci prodej se totiž jenom kecá..

Tak to tu prostě chodí...

Myslím že by jsme měli založit spíš nějaké téma a v tom to řešit (už jsme mu zaplácali inzerci našema kecama dost ne už by to mohlo stačit)..Lukas-e21 píše:ale i tady na foruKantorus píše:To máš pravdu každá věc má svého kupce ale to přece neznamená že tady na foru..Lukas-e21 píše:ale prodá, každý auto má svého kupce

324td M-technikII
- Syn Výčepu
325i E-30
Stale aktuální?? Pošli mi prosím ještě nějaké fotky motoru na rostahorcicka@seznam.cz
Přední lízátko je trošku ohnutý...jak je na tom podvozek?? Čepy atd.
Díky
Přední lízátko je trošku ohnutý...jak je na tom podvozek?? Čepy atd.
Díky
- Syn Výčepu
Bmw 325i + foto
Stále aktuální?? Všiml sem si, že přední lízátko je trošku ohnuté
) Jak je na tom podvozek...čepy, tlumiče atd. Neni potřeba na něm něco vyměnit nebo trošku seštelovat?? Pošli mi taky pls nějaký fotky motoru na rostahorcicka@seznam.cz
Díky

Díky