špatné řazení zpátečky
- Dudek Lubomír
špatné řazení zpátečky
ahoj.Nevím,jestli to už tady bylo,ale chci se zeptat,jak je možný,že u 4válců jde špatně řadit zpátečka.řídil jsem m10 i m40 a všechny to měli.je něco na hovno,nebo musim řadit zpátečku přes jinej kvalt jako v BVP nebo v UAZU?Když mám na manévrování a řazení dost času a udělám to pomalu,je vše ok,ale parkovat ve městě na rychlovku ze mě v očích kolemjdoucích dělá amatéra.děkuji za názory 
- Dudek Lubomír
nevím, jaký má přesně vliv, kolik jsem toho vystřídal na to, jak řadím zpátečku.
Moc ten problém nepopisuješ - nemůžeš tam tu rychlost trefit nebo počítáš zuby? - mě občas hrkne zpátečka, když mi auto třeba jede dopředu nebo když neřadím při volnoběhu - to ale dělá myslím úplně každý.
Jestli by mohla být špatná spojka nebo třeba nedošlapáváš až na zem - jedničce to tolik nevadí, zpátečce jo.
Jinak to, že by 4válce blbě řadily je prostě nesmysl.
Moc ten problém nepopisuješ - nemůžeš tam tu rychlost trefit nebo počítáš zuby? - mě občas hrkne zpátečka, když mi auto třeba jede dopředu nebo když neřadím při volnoběhu - to ale dělá myslím úplně každý.
Jestli by mohla být špatná spojka nebo třeba nedošlapáváš až na zem - jedničce to tolik nevadí, zpátečce jo.
Jinak to, že by 4válce blbě řadily je prostě nesmysl.
- Dudek Lubomír
má to vliv na to,že by jsi ze me udělal tak lehce pitomce,což já nejsem.jak říkáš,počítá to zuby i když stojim,ale jen když nezařadím extrémě pomalu.spojka je ok a došlapávám jí dobře,proto se mi to nezdá a jak říkám,jel jsem už v pěti 4válcích a všechny to dělaly,ale 6válec ani jeden,tak mi to přijde divný.co ty otáčky?nebo něco s převodovkou?
- Dudek Lubomír
- Dudek Lubomír
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
jeste se mi nestalo abych pocital na zpatecce zuby nebo ji neumel zaradit. Jestlipak to nebude tim, ze nemam v kulise vuli.
Kazda kara kterou sem delal mela problem s razenim R, 1, 2, po repasi kulisy no problem. I presto vsak se vzdy dala zaradit bez pocitani zubu.
Takze se priste mene rozciluj a opravdu hledej chybu nejdriv v trivialnich mechanickych vecech a v mezikusu.
Kazda kara kterou sem delal mela problem s razenim R, 1, 2, po repasi kulisy no problem. I presto vsak se vzdy dala zaradit bez pocitani zubu.
Takze se priste mene rozciluj a opravdu hledej chybu nejdriv v trivialnich mechanickych vecech a v mezikusu.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
na koliko vyjde cena ND? da se koupit sada?dikyMax-Max píše:pod auto jo, prevodovka muze zustat, je dobry shodit vyfuk a kardan pro lepsi pristup. taky je treba nezanedbavat i vodici kloub na prevodovce, nejen kulisu samotnou.paveld píše:Co repase kulisy obnasi? Musi se pod auto nebo i vyndavat prevodovka?
mam to uplne stejny zuby nepocitam ale pokud zaradim rychleji trochu to skubne...a po ranu mam problem zaradit poprve dvojku:)
BMW 318i lost R1150R
coupe
M40
coupe
M40
a