Když by se někdo našel napište třeba SZ s barvou a typem auta (abych vás našel) a tel. číslem, abych zavolal až budu v Mimoni a nějak se domluvil
Mimoň
Mimoň
Chtěl bych se zeptat, jestli by mě někdo v pátek svezl na sprintu v Mimoni, abych konečně věděl jak jede BMW. Chtěl bych se svíst v e30, e34, e36 nebo nečem co má aspoň trochu vetší výkon
Když by se někdo našel napište třeba SZ s barvou a typem auta (abych vás našel) a tel. číslem, abych zavolal až budu v Mimoni a nějak se domluvil
e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
No asi jich tam pár bude, ale je mi trochu blbý jen tak k někomu přijít a řict mu aby mě svezl a navíc bude asi problem sehnat majitele pokud bude auto stát.Rendis píše:to nebude problém..bude tam hodně lidí z klubů.
Jinak jednoho už mám na sobotu, kdyby mě někdo svezl v pátek byl bych rád
e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy