dili(y) na e30
dili(y) na e30
Potrebujem zohnať tieto veci,ak by niekto mal,tak mi prosim pošlite sukromnú správu,lebo sem často nechodím,...dik
takže kúpim:
zotrvačník e30 z 320tky ....
Turbo z e28 td ...
hlavu z M20 B25i ....
olejové čerpadlo,vaňu a tlakový ventil oleja z M20 B25i...
takže kúpim:
zotrvačník e30 z 320tky ....
Turbo z e28 td ...
hlavu z M20 B25i ....
olejové čerpadlo,vaňu a tlakový ventil oleja z M20 B25i...
Nebdavno jsem na slovensko posílal turbo z e28 klukovi s nickem sys325i za 500Kč. Tak ti ho třebas střelí toršku dráž - měl ho na ND. Turbo normálně fungovalo, ani moc nežralo olej. Ale něco má už za sebou - ten motor měl nalítáno asi 400tis... pak k tomu ale potřebuješ i svody z e28 ne? A bocha! Jsou jiné než svody z e30...
lenoch: toho chalana poznam
On ma prerobene BMW tak ako aj ja chcem,.... vyfukove potrubie nepotrebujem z e28,...sice tam mam sportove zvody,ale budu musiet ist dole a seriove zvody tam dam,len pod turbo dam vyrobit medzikus,na ktory to turbo priskutkujem,....A je mi jedno kolko to turbo bude mat nabehane,aj tak pojde na Repas,nech nieco vydrzi
Ale dik za radu,...skusim mu napisat a opytat sa ho na to turbo
Heled mě napadlo už u syse325i... proč tam dával vývojově starší turbo z e28... proč tam nedal novější z e30?? Jeden fakt borec (Martin) mi o tech turbech cosi řekl... a vyplynulo z toho, že to novější je v dost směrech lepší a výkonnější... A měl jsem tu čest je taky mezi sebou porovnat. A vím, že e28 čím měl motor větší otáčky, tím to víc jelo - tj furt to tlačilo víc... kdežto e30 tam to jelo už asi od spoda líp... zkus se po tom mrknout někde na netu:) Možná že ale to z e28 dá zase větší ten max. tlak... to nevím...
Rozhodně jste magoři, narvat do e30 500 kobyl a moc vám fandím:) Kdyby jsi chtěl sehnat to novější turbo, tak stojí zhruba 3tis. a je jich dost:)) Např. voTon ho prodává.
ja viem o tom,ze voTom ho predava,a aj si preto jeho Turbo pojdem
Povedal ze nevie ci slape,alebo nie,..ale aj tak pojde na Repas
A mozno sme magori ked tam chceme dat 500kobyl,ale naco je pekne auto ked neslape?
Treba napichat motor steroidma,nech nie len pekne vizera,ale aj poriadne slape
No sam som zvedavy,ci sa mi podari do toho auta dostat minimalne 400kobyl