Pomoc velký BC
Pomoc velký BC
Ahoj chlapaci,mám několik dotazů na velký BC.
1.Jak se nastavujou hodiny a datum?Za boha to nemůžu nastavit,pomačkal jsem všechno i podržel
2.je to normální,že když mám vyplej klíček tak BC pořád svítí,teda jen displej a když rozsvítím světla se trochu stlumí a rozsvítí se tlačítka?Je to normální že pořád svítí?
3.Co všechno ještě potřebuji k tempomatu?Nějakou jednotku nebo něco?Popřípadě jak vypadá a kde jí v autě najdu?
Díky moc za všechny rady !
1.Jak se nastavujou hodiny a datum?Za boha to nemůžu nastavit,pomačkal jsem všechno i podržel
2.je to normální,že když mám vyplej klíček tak BC pořád svítí,teda jen displej a když rozsvítím světla se trochu stlumí a rozsvítí se tlačítka?Je to normální že pořád svítí?
3.Co všechno ještě potřebuji k tempomatu?Nějakou jednotku nebo něco?Popřípadě jak vypadá a kde jí v autě najdu?
Re: Pomoc velký BC
1) pro režim nastavování je potřeba zmáčknut nějakým tenkým předmětem (=tužka) malé zapuštěné tlačítko vpravo dole (vedle 1)bmwmike píše:Ahoj chlapaci,mám několik dotazů na velký BC.
2) není, někde máš něco špatnězapojené (u mě to bylo radio)
3) nevím

- Crazytony
- Kontaktovat uživatele:
Čau Kebys nevěděl kdo jsem tak ode mě máš ten počítač S jedním tady z fóra to rozebíráme a on mi řekl že ten tempomat tam je našel jsem i tu jednotku k němu problém je v tom že já ho nikdy nepoužil a tak nevím jestli je funkční.
na táhlo plynu je přidělaný lanko který vede do takový krabičky vedle air boxu u řídící jednotky byla nějaká jednotka a na ní nápis VDO já to tenkrát nevěděl sorry

na táhlo plynu je přidělaný lanko který vede do takový krabičky vedle air boxu u řídící jednotky byla nějaká jednotka a na ní nápis VDO já to tenkrát nevěděl sorry

Nejkrásnější pohled na svět je z BMW
325ic
325ic
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
taky z pristrojovky je veden kabel do rj tempomatu, na pristrojovce je takova zelena redukce ve ktery to je zapojenyCrazytony píše:Čau Kebys nevěděl kdo jsem tak ode mě máš ten počítač S jedním tady z fóra to rozebíráme a on mi řekl že ten tempomat tam je našel jsem i tu jednotku k němu problém je v tom že já ho nikdy nepoužil a tak nevím jestli je funkční.![]()
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Crazytony
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem na to dneska mrkal a žádnou páčku na víc jsem nenašel
takže nevim jak přechozí majitel to ovládal
Chtěl jsem zamachrovat nad jëdním týpkem s práce že jsem v tom měl tempomat a že von v tý jeho šunce(Ford Galaxy) o tom ještě ani neslyšel a najednou sundal nohu s plynu a já čuměl jako vejr pěkně jsem setřel

Chtěl jsem zamachrovat nad jëdním týpkem s práce že jsem v tom měl tempomat a že von v tý jeho šunce(Ford Galaxy) o tom ještě ani neslyšel a najednou sundal nohu s plynu a já čuměl jako vejr pěkně jsem setřel

Nejkrásnější pohled na svět je z BMW
325ic
325ic