buď ráda:lol:Leni píše:cekala jsem to horsi

buď ráda:lol:Leni píše:cekala jsem to horsi
počkej až uvidíš i to co Lupík vystříhalLeni píše:cekala jsem to horsi
Budou se cenzurované záběry promítat na biftekách?Fikux píše:počkej až uvidíš i to co Lupík vystříhalLeni píše:cekala jsem to horsi
Uááá to je otázka do praniceMisa píše:Budou se cenzurované záběry promítat na biftekách?Fikux píše:počkej až uvidíš i to co Lupík vystříhalLeni píše:cekala jsem to horsi
budou(když je tam někdo pustí), ale necenzurovaný neMisa píše:Budou se cenzurované záběry promítat na biftekách?Fikux píše:počkej až uvidíš i to co Lupík vystříhalLeni píše:cekala jsem to horsi
necenzurovaná verze nesmí spatřit světlo světa!!lupik píše:budou(když je tam někdo pustí), ale necenzurovaný neMisa píše:Budou se cenzurované záběry promítat na biftekách?Fikux píše: počkej až uvidíš i to co Lupík vystříhal
Ale jo muže, jen se nesmí dostat veřejně na webNewmik píše:necenzurovaná verze nesmí spatřit světlo světa!!lupik píše:budou(když je tam někdo pustí), ale necenzurovaný neMisa píše: Budou se cenzurované záběry promítat na biftekách?![]()
No tak honem honem, už se určitě všichni moc těšíDJ HONZA píše:ahoj.mám 1apůl hodinový video kompletního srazu,točil jsem oba 2 dni a mám tam tak nějak vše,ale před tvojím videem smekám,prosím bylo by možné sehnat i ty vystřihané části z noci ?tam jsme k vám přišli s rumem a máme tam vytříbený hlášky a MY BYSME TO RÁDI S KLUKAMA MĚLI,NABÍZÍM FINANČNÍ ZVÝHODNĚNÍ,MÁM O TO FAKT ZÁJEM,JINAK SVOJE VIDEO SESTŘIHANÉ S EFEKTY AQ HUDB OU SEM DO 3 DNŮ SNAD HODÍM,JEN MÁM POMALEJ UPLOAD A NA KONVEREZI TOHO VIDEA SE STÁLE PRACUJE.ZATÍM ZDAR
Paráda, tak jen doufám že tam opravdu bude všechno jak říkáš a nějak to moc nesestříháš. Aby tam nebyly pořád jen jedny a ty samý auta.DJ HONZA píše:ahoj.mám 1apůl hodinový video kompletního srazu,točil jsem oba 2 dni a mám tam tak nějak vše,ale před tvojím videem smekám,prosím bylo by možné sehnat i ty vystřihané části z noci ?tam jsme k vám přišli s rumem a máme tam vytříbený hlášky a MY BYSME TO RÁDI S KLUKAMA MĚLI,NABÍZÍM FINANČNÍ ZVÝHODNĚNÍ,MÁM O TO FAKT ZÁJEM,JINAK SVOJE VIDEO SESTŘIHANÉ S EFEKTY AQ HUDB OU SEM DO 3 DNŮ SNAD HODÍM,JEN MÁM POMALEJ UPLOAD A NA KONVEREZI TOHO VIDEA SE STÁLE PRACUJE.ZATÍM ZDAR