Pawka> nenasetril, pokud bych to neprodal hned. prvni auto, spatny radce. a dost o mym aute, bezte koukat na jiny zrudy, aspon to mam origo

celou kolekci? Určitě ne, jak jsem psala, hodila jsem sem všechno aspoň trochu použitelný, ta vymazaná většina byla naprosto nepoužitelná, měla jsem tenhle foťák poprvý na motoakci, takže nadšené ale nepovedené pokusy nebo celé sekvence úplně rozmazaných fotek ze spanilky ... a Šumákova série, jak se cpu masem a mám kečup až za ušima, neprošla cenzurou[CZ]Airwolf[OC] píše:Misa> tak tehle odpovedi si cenim vic nez nejake napadani. Dekuji "palec nahoru". jinak me auto, ze chybi, mi nevadi, byl to jen vtipJen tak dal - jinak poskytnes celou kolekci fotek ? Vybral bych si podle sveho gusta. Zde byl jen vyber
![]()
no jo ale zase to mas jak z linky a to se taky ceni, za 20 let to bude mit neskutecnou cenu jako nezbastlenej veteran, tak do garaze s nim a nakonzervovatruffus píše:No tak to mě potěšilo, že jsem dokonce snad na čtyřech fotkáchNa to, že auto mám naprosto bez úprav na R14 kolech a při RZ jsem nic moc nepředved (driftovat neumim
), tak jsem nadmíru spokojenej