Ahoj lidi, Já bych tento sraz hodnotil jak jinak než na jedničku a to i Hlavně přesto že to byl první počin organizátoru. Mam zato že akce byla po logistické strance zmáknuta téměř perfektně, samozřejmě se vždycky najdou nějaké drobné komplikace, ale ty se dají bez problémů tolerovat – srazy tohoto druhu jsou hlavně o lidech co se chtěj sejít a tak nějak pokecat a jak se říká „rozebrat situaci“

a strávit několik příjemných dnů, nocí a sešrotovat nějakou tu gumu

.(ty co tam přijeli a čekali něco jako Mimoň jsou úplně mimo mísu)
Jinak já jsem přijel už v pátek večer v kolonce s Vrchlabí grupe po zběsilém přesunu a jednom zakufrování

, po příjezdu jsme vzali flek postavili stany a šli se bavit nebo někteří jako já odzkoušet asfalt.
V sobotu ráno jsem po lehkém lihovém opojení přezul auto na další sadu letištních gum

a mastil trenálovat erzetu , bohužel tento můj záměr záhy zhatila nefunkční centrála která se rozhodla překazit moje bednové ambice

.
Tímto bych chtěl poděkovat Francisovi a ještě jednomu maníkovy co tam s náma centrále domlouval (omlouvám se zapomněl jsem nick) za jejich nezjištnou pomoc při odhalování skryté závady – ve finále se nám to podařilo cca po dvou hodinách rozchodit a já stihnul aspoň měřená kola RZ.
Zbytek dne jsem strávil pobíháním mezi svojí Etou a mikrofonem se snahou Vám to tam maximálně zpříjemnit

- gratulace Bodimu super DJ a hudba.
Sprinty mě osobně velice nadchli zejména po zjištění že mam nejrychlejší ostrou Etu na srazu a že jsem zajel rychlejší čas než E34 M5 (to jsem prostě musím napsat

).
Spanilka bez komentáře
proste super zážitek , to bylo něco užasného až jsem ze samé radosti oddělal klakson
Páteční a sobotní večer se nesl v duchu alkoholové a grilovací suprové družnosti seznamování z dalšímu zajímavými lidmi kolem BMW – zde bych vyzdvihl Max-Maxe a jeho slámopanákovou smršt, samozřejmě nezklamali ani jiné známe firmy – no prostě SUPER
Neděli ráno radši nebudu komentovat
Takže dekuji všem pořadatelům
BYLA TO BOMBA a těším se na další spolupráci.
PS: to Miša - fotky jsou dost dobry

EASY RIDER - Forever e30 - první v r. 1999