325i

Prodej dílů na BMW jiného typu, než je E30
Odpovědět
xgeorginox

325i

Příspěvek od xgeorginox » 15. 08. 2006 21:41

cus lidi, sorry, ale mel sem problemy s mejlem (ty sraci meli nakou poruchu servru, a museli to cely nahodit znovu, a tim padem ztratili i vsechny data, takze ja se musel prihlasit znovu, a bohuzel tam nemam ani jeden mail z drivejska, takze sem ani nemoh napsat tem, co mi uz napsali...) kdyztak napiste znovu-fakt se omlouvam-a v CR sem zatim nebyl, takze fotky este nejsou...ale jedu tam 100% na vikend 25.8., ale ted zmena... klidne prodam i zvlast jen motor ale kastle po dilech nepude...nato neni cas... motor je este v aute, takze se da vyzkouset... cena by byla 10tis, tak sem to i kupoval pred 3/4 rokem, pak sem najel jen asi tak 300km, a od ty doby ceka a ceka... tak kdyztak napiste... ciao

(((((Zdarek lidicky, bohuzel musim prodat my drahy avticko , chtel jsem ho puvodne cele predelat, ale prestehoval jsem se do zahranici, a tady ho nepotrebuju ... je to 2,5, ale spis na dily, nema techn. ani znacky, kapota+blatnik v jiny barve... lity kola, radio sony x-ployd, ale zadny repraky-ty mi nakej kokot slohnul, ale radio nastesti ne, panel jsem mel u sebe), snizeny, ton skla-krome predku... jinak, motor slape krasne, pred pul rokem nova spojka, kabely, svicky, s.bloky, uz 5 mes mi stoji v garazi v utvine-coz je tak 30km od varu... jelikoz jsem v nem, jezdim jen jednou za mes dom, prijedu pristi vikend 28.7. , a udelam hned naky foto, a jestli zajem, poslu na mail... muj je george.k@xemail.de. (psat prosim bez hacku, carek)... cena by byla tak 15tis... tak se zatim majte...
ciao george)))))

georgewolfik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgewolfik » 16. 08. 2006 21:11

měl bych zájem o ten motor za kolik by byl?...včetně elektriky a převodovky a všeho co k tomu patří aby mi to fungovalo!
napiš mi dyštak hned na mail
díky
Obrázek
http://www.youtube.com/watch?v=HdXYsiuD0zs comntář by BOOOBIKÁÁÁÁ
www.vlk-art.cz 776 390 176

EMA

Příspěvek od EMA » 16. 08. 2006 21:50

kastle je kupé?Pokud ano,pošli pls fotky na Emil.EMA@seznam.cz. Vzal bych komplet auto bez motoru.

Odpovědět