jede nekdo na sraz do hoskovic ze severu
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
jede nekdo na sraz do hoskovic ze severu
vyrazime v patek navecer, severocesi, kdo jedete taky? ze bychom se mohli spichnout a vyjet spolecne!
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

Re: jede nekdo na sraz do hoskovic ze severu
Odkud?? Já vyjíždim od Litoměřic, ale mohl bych se k vám někde třeba připojit, nebo jede někdo z okolí???maca píše:vyrazime v patek navecer, severocesi, kdo jedete taky? ze bychom se mohli spichnout a vyjet spolecne!

[oo]=[][]=[oo] E36 328 Coupe+OO=[][]=OO E34 520iLPG Touring
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
jedem po terplicky dalnici do prahy a pak po boleslavsky do hoskovic, tak treba na ty teplicky na prvni pumpe?George_D píše:Odkud?? Já vyjíždim od Litoměřic, ale mohl bych se k vám někde třeba připojit, nebo jede někdo z okolí???maca píše:vyrazime v patek navecer, severocesi, kdo jedete taky? ze bychom se mohli spichnout a vyjet spolecne!

- miška.bmw
- Kontaktovat uživatele:
Asi se k vám připojím .. ale pojedu až z kralupmaca píše:jedem po terplicky dalnici do prahy a pak po boleslavsky do hoskovic, tak treba na ty teplicky na prvni pumpe?George_D píše:Odkud?? Já vyjíždim od Litoměřic, ale mohl bych se k vám někde třeba připojit, nebo jede někdo z okolí???maca píše:vyrazime v patek navecer, severocesi, kdo jedete taky? ze bychom se mohli spichnout a vyjet spolecne!

No to by asi šlo, první benzinka je tuším benzina a naproti OMW takže na benzině kolem 18:00?? Platí ten telefon co máš dole?? Muj kdyžtak 606242075 
Ještě kdyžtak upřesnim jestli se napojim s váma, koukam že bych to mohl vzít přes Mělník, je tam taky slušná cesta a nemusíš se kroutit prahou, takže ještě dam vědět
http://www.mapy.cz/?query=route(short,t ... ase&zoom=8

Ještě kdyžtak upřesnim jestli se napojim s váma, koukam že bych to mohl vzít přes Mělník, je tam taky slušná cesta a nemusíš se kroutit prahou, takže ještě dam vědět

http://www.mapy.cz/?query=route(short,t ... ase&zoom=8

[oo]=[][]=[oo] E36 328 Coupe+OO=[][]=OO E34 520iLPG Touring
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
tak co, pripojis se? my se spichnem na ty prvni pumpe na dalnici, tak dej vedet kde se pripojis ty, kde te mame cekatmiška.bmw píše:Asi se k vám připojím .. ale pojedu až z kralupmaca píše:jedem po terplicky dalnici do prahy a pak po boleslavsky do hoskovic, tak treba na ty teplicky na prvni pumpe?George_D píše: Odkud?? Já vyjíždim od Litoměřic, ale mohl bych se k vám někde třeba připojit, nebo jede někdo z okolí???