jaky motor?
jaky motor?
Premyslim ze pres zimu necham swapnout motor z 2.0 R6 na neco co byste mi doporucili,Nepiste mi zadny V12 to fakt ne . Nevim treba jestli to nekdo delal treba tam mrksnul 3.5 nebo 3.0 z 5tkove rady. Chtel bych doporucit jaky motor se na to nejvic hodi a kolik to vyjde penez a co je treba vsechno vymenit a podobne. Diky

Re: jaky motor?
příliš obecně položená otázka, všechno je otázka peněz. každopádně jich počítej hodně....Bobik píše:Premyslim ze pres zimu necham swapnout motor z 2.0 R6 na neco co byste mi doporucili,Nepiste mi zadny V12 to fakt ne . Nevim treba jestli to nekdo delal treba tam mrksnul 3.5 nebo 3.0 z 5tkove rady. Chtel bych doporucit jaky motor se na to nejvic hodi a kolik to vyjde penez a co je treba vsechno vymenit a podobne. Diky
pokud nepřehazuješ prachy vidlema ( asi ne když máš dvoulitra E30 ) a nejsi automechanik tak doporučuju nejlevnější a nejsnazší upgrade na 2,5, jestli fakt toužíš po výkonu za relativně málo peněz tak 3,5i........jinak podle mýho názoru nejlepší varianta je zástavba motoru z E34 M5 ale to jsi v tom tak za půl míče možná
co všechno budeš muset vyměnit záleží na zvolenym motoru ale pokud nemáš ABS tak bys měl začít vzadu, instalací kotoučovejch brzd ( E30 2,0 s ABS už myslim kotouče vzadu měly, ale moc jich nejni )
member of zewl crew
takze nejjednodussi by bylo koupit asi cely auto 2.5ko . A nebo pak vymenit na ten 3.0 nebo 3.5 . No uvidime , cas na napovi . Jinak vite kde se daji koupit treba ostrejsi vacky na bmw,jiny pisty,a takovy ty performance veci? Hledal sem nejaky obchod s tim ale nic sem nenasel, docela me zajimaj s porovnani performance dilama na jpn auta..

kup slušnou netuněnou dvouapůli, i ta jede v porovnání s dvoulitrem dost pěkně a až ti to přestane stačit tak ji použij jako základ pro další upgrade....toť má radaBobik píše:takze nejjednodussi by bylo koupit asi cely auto 2.5ko . A nebo pak vymenit na ten 3.0 nebo 3.5 . No uvidime , cas na napovi . Jinak vite kde se daji koupit treba ostrejsi vacky na bmw,jiny pisty,a takovy ty performance veci? Hledal sem nejaky obchod s tim ale nic sem nenasel, docela me zajimaj s porovnani performance dilama na jpn auta..
member of zewl crew
ámenMao píše:kup slušnou netuněnou dvouapůli, i ta jede v porovnání s dvoulitrem dost pěkně a až ti to přestane stačit tak ji použij jako základ pro další upgrade....toť má radaBobik píše:takze nejjednodussi by bylo koupit asi cely auto 2.5ko . A nebo pak vymenit na ten 3.0 nebo 3.5 . No uvidime , cas na napovi . Jinak vite kde se daji koupit treba ostrejsi vacky na bmw,jiny pisty,a takovy ty performance veci? Hledal sem nejaky obchod s tim ale nic sem nenasel, docela me zajimaj s porovnani performance dilama na jpn auta..