Jak již jsem psal v hloupých dotazech,do E30 mi teče a to tak že hodně. Nevím ale kudy. Včera jsem to byl sušit a jen pod nohama řidiče jsem zpod koberce vysál tak 2 litry vody a to nepočítám tu co odtekla a tu co tam zůstala. Koukal jsem všude možně a nepřišel na nic,akorát jsem odhalil pod palubní deskou v místě kde je pověšen koberec toto místo skrz děravé a touto dírou jsem krásně koukal na kolo a tlumič takže tam chybí i plastový "podběh". Potřebuji tedy sehnat tyto podběhy a dále potřebuji poradit - jak úplně sundat koberec v saloonu bez jeho řezání apod.,potřebuji zjistit kudy tam zatéká - tou dírou to vylučuji,auto stálo a za mokra se s ním nejezdilo. Není tam někde nad tím místem odtok třeba z tunelu pod oknem? Nejvíc podezřelou je mřížka k větráku,ale fakt nevím. Dále - na tom místě jak mám díru ten koberec visí na jakési plastové části která na mě vypadla a nevím k čemu to je a jak to tam je, E21 tam má relátko.
A ty přístroje. Sednul jsem do vozu a koukám že otáčkoměr ukazuje 1000 otáček a ekonoměr asi 8l,po otočení klíčku spadly na nulu jak to má být,na co se mám podívat? Otáčkoměr jinak občas lítá při jízdě z nuly na 1000 a zpět a ekonoměr neukazoval nikdy nic.