Drift kára
Drift kára
Zdravim vás
Chtel vych nějakou kočičku bez papírů jen tak na sprinty a na takoví ty sváteční projížďky....
Vim že si to žádá fůru úprav a proto si chci nechat poradit od skušenějších....
Moc se mi líbí BMW 850, chtěl bych nějakej opravdu silnej motor s manuálem nejlépe 6ti kvalt...
pište rady nevim skoro nic.... a ani kde se taková kočička nechá dohnat třeba z rakouska bez těch papírů...[/b]
Chtel vych nějakou kočičku bez papírů jen tak na sprinty a na takoví ty sváteční projížďky....
Vim že si to žádá fůru úprav a proto si chci nechat poradit od skušenějších....
Moc se mi líbí BMW 850, chtěl bych nějakej opravdu silnej motor s manuálem nejlépe 6ti kvalt...
pište rady nevim skoro nic.... a ani kde se taková kočička nechá dohnat třeba z rakouska bez těch papírů...[/b]
ty chces udelat z bmw 850 driftkaru? to si dobry borec
spis si kup e30 nejlip s 2.5 motorem,neni problem tam dat silnejsi motor,zalezi na tvych financich. vybirej auto s pomerem vaha/vykon . kdyz auto hodne odlehcis tak ti bude i ta 2.5 litat. Zeptej se clena DCho
a pokud nechces bmw tak japonce napr Nissan 200sx,Toyota Corrola (ae86 hachi roku ) nissan siliva s13 a dalsi... na vyber je hodne aut zalezi jak zkuseny drifter si (pokud zacinas tak ti staci nejaka mrdka na nauceni ) a kolik financi do toho chces vrazit..

spis si kup e30 nejlip s 2.5 motorem,neni problem tam dat silnejsi motor,zalezi na tvych financich. vybirej auto s pomerem vaha/vykon . kdyz auto hodne odlehcis tak ti bude i ta 2.5 litat. Zeptej se clena DCho

a pokud nechces bmw tak japonce napr Nissan 200sx,Toyota Corrola (ae86 hachi roku ) nissan siliva s13 a dalsi... na vyber je hodne aut zalezi jak zkuseny drifter si (pokud zacinas tak ti staci nejaka mrdka na nauceni ) a kolik financi do toho chces vrazit..

no ta 850 to je jen auto co lahodí mím očím....
ono bi to asi nebylo auto přímo na drifty kolik se dá dostat z 5litrovího motoru?
no nějaký penísky bych do něj pustil ale postupně ve finále bych si představoval něco okolo 200 000
říkám nemam moc pojem o cenách... Ale já se zamýšlím takto když bych si nechal přitáhnout auto tak na něm bude uřčitě nějaký vaření aby mi nepadnula prdel když na to šlápnu nebo neurval motor ze silentbloků( čož se stalo kámošovi s omegou 3,5LV6) no přemejšlel sem ještě o vylepšení rámu kvůli bezpečnosti... mim cílem je mít autíčko s ohromnym výkonem a krásnym 850vzhledem... jak sem psal víš nechával bych si ho na sprinty a nebo na takoví podobný závody jinak na ty couračky na nákup atd. bych s takovim miláčkem nejel...
ono bi to asi nebylo auto přímo na drifty kolik se dá dostat z 5litrovího motoru?
no nějaký penísky bych do něj pustil ale postupně ve finále bych si představoval něco okolo 200 000
říkám nemam moc pojem o cenách... Ale já se zamýšlím takto když bych si nechal přitáhnout auto tak na něm bude uřčitě nějaký vaření aby mi nepadnula prdel když na to šlápnu nebo neurval motor ze silentbloků( čož se stalo kámošovi s omegou 3,5LV6) no přemejšlel sem ještě o vylepšení rámu kvůli bezpečnosti... mim cílem je mít autíčko s ohromnym výkonem a krásnym 850vzhledem... jak sem psal víš nechával bych si ho na sprinty a nebo na takoví podobný závody jinak na ty couračky na nákup atd. bych s takovim miláčkem nejel...
na tohle auto fakt zapomen je to jiná liga, nehledě nato že použivat to na prasárny jako sou sprinty je tohle auto krajně nevhodný a pojel by tě kdejakej vyhoněnej maloobjem. tohle je prostě dalniční expres první třídy...pro tebe bude nejvhodnější právě již zminovana e30 na kterou je investice těch 200tis tak akorát, aby to pak bylo pěkný auto, v te 8 by si takových 200tisíc utopil několikrát...
Si kup e28 a udělej z ní něco takovýhodle 

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
To se mi líbí, moc, moc. To fakt hodnotím.Albert píše:Si kup e28 a udělej z ní něco takovýhodle

BMW The Ultimate Driving Machine
Jjj to je dobrej napad. Jede to jak raketaAlbert píše:Si kup e28 a udělej z ní něco takovýhodle

Nebo at si pritlaci 90tacku a koupi si toto

jojo mit prachy tak nad necim takovym uvazuju, ale mozna spis e24 s touto motorizaci, ikdyz to uz neni takovy rozdilDAN píše:To se mi líbí, moc, moc. To fakt hodnotím.Albert píše:Si kup e28 a udělej z ní něco takovýhodle
ps: 850i je na sprinty a drifty dost tezka je na ni malo dilu a sou dost drahy... to je spis mazel nez zavodak

Ale na druhou stranu urcite s tim driftovat taky pujde, docela bych to chtel videt 850 v poradnym driftu

([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

pkot: na kolik že přijde takoví autíčko??? a jakej má výkon?
viewtopic.php?t=29287
u tohodle motoru bi stáli kolik ty úpravy na těch 400 kobil s 600Nm???
viewtopic.php?t=29287
rok- 81, TP, STK, možnost veteránských dokladů, MOTOR V12 5000cm3, 334PS, regulace výkonu, manuální převodovka 6ti kvalt, čtyřpístové brzdy 320mm kotouče, podvozek BILSTEIN, sport. výfuk MAGNUM, individuální interiér-modrá kůže (2 barvy), el.sedačky,okna,klima, rádio CD - zesilovač+dálka, M-power volant+páka, tónovaná skla, kola 17palců, zadní spoiler M, lak - tmavomodrá perleť, po celkové repasi vozu najeto 6200kmKaproUN píše:pkot: na kolik že přijde takoví autíčko??? a jakej má výkon?
viewtopic.php?t=29287
Cena: 290 000,-
No nechcu tě nějak podceňovat, ale připadáš mě jako další prudce inteligentní člověk co viděl FaF tokyo drift. Nechcu dělat chytrýho, podle mě 850 je úplně jiný náčiní. Nevím kolik toho máš naježděnýho, ale když si koupíš 325i trochu si s tím pohraješ tak na zabití to bohatě stačí a drifty nejsou ani tak o výkonu jako spíš o řidiči. Můžeš mít výkon jakej chceš jenže když ten mezikus mezi sedačkou a volantem bude stát za prd tak ti to nic nemomůže.