Jakou antikorozní upravu?
Jakou antikorozní upravu?
Potřeboval bych vědět jestli někdo ví o nějakým dobrým přípravku na spodek auta. Aby to na něm vydržeo co nejdýl! (hodně lidí dává nákej ten tlumex,body....) Tak nevím co........počkám si na radu! 
No tady kluci používaj pokud možno něco co na to vubec nepatří a jsou s tim děsně spokojený, zeptej se v drogerii tam ti řeknou asi nejlíp, teda vlastně v OBI, mále bych zapoměl 
PS: tlumex je za komoušu neštastně vyvinutej sajrajt a Body je název výrobce prostředku pro lakýrníky
Moje rada zní: tzv. prďák a jedině z pistole, pro laika nejdostupnější záležitostí je prostředek od firmy Roberlo kterej se nazývá Antigravilla a seženeš ho např. v ACI. To je zrovna přelakovávatelnej sajrajt, jinak existuje i mrak nelakovatelnejch. Řídil bych se výrobcem: Robberlo, Wurth, Body, Dupont apod. jsou solidní výrobci kterejch se nemusíš bát. Toť muj názor
PS: tlumex je za komoušu neštastně vyvinutej sajrajt a Body je název výrobce prostředku pro lakýrníky
Moje rada zní: tzv. prďák a jedině z pistole, pro laika nejdostupnější záležitostí je prostředek od firmy Roberlo kterej se nazývá Antigravilla a seženeš ho např. v ACI. To je zrovna přelakovávatelnej sajrajt, jinak existuje i mrak nelakovatelnejch. Řídil bych se výrobcem: Robberlo, Wurth, Body, Dupont apod. jsou solidní výrobci kterejch se nemusíš bát. Toť muj názor
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
- hawkhammer
Jo a pak na tom spodku něco oravuj a budeš minimálně jako prasehawkhammer píše:adam320 píše: tlumex je za komoušu neštastně vyvinutej sajrajtsajrajt to sice je ale kdyz se ti to auto tim podari natrit tak ver tomu ze pres to voda neprojde minimalne dalsich 20 let ..
... natiral sem tim spodek a sem spokojenej
Jsme v roce 2006 a dnezka se používají mnohem kvalitnější a odolnější matroše jak už tady bylo napsáno jedině z pistole jelikož štětcem to nedostaneš tam kam máš a sprejem abys vytvořil nějakou schopnější vrstvu tak jich spotřebuješ minimálně vagon takže moje rada zní něco kvalitního (wurth,body,berner,atd) nejlépe přelakovatelné nelepí a výsledný efekt vypadá tak nějak inteligentně A fakt jedině z pistole na spodky. Chlapi nemáte stodvacítky ale BMW.
Dělal jsem to vinylem od Wurthu,pomocí special stříkací pistole a výsledek zde viewtopic.php?t=21040&postdays=0&postorder=asc&start=45
e30 316i->e30 318is->e36 323i->Ford Mondeo ST220->Land Rover Discovery III->Ford Focus II ST300-> E30 318is Mtechnic II + E24 635csi
AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz
AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz
to sic stodvacítky nemáme, ale nejmladší e30tky už taky nejsou a přece jen nějakou údržbu to chce!Sopťa píše:............. Chlapi nemáte stodvacítky ale BMW.hawkhammer píše:adam320 píše: tlumex je za komoušu neštastně vyvinutej sajrajtsajrajt to sice je ale kdyz se ti to auto tim podari natrit tak ver tomu ze pres to voda neprojde minimalne dalsich 20 let ..
Fakt pěkný!!!!Beda píše:Dělal jsem to vinylem od Wurthu,pomocí special stříkací pistole a výsledek zde viewtopic.php?t=21040&postdays=0&postorder=asc&start=45
No právě to jsem chtěl říct sice BMW ale ne nejmladší takže údrtžbu fakt chce a když už tak kvalitně a ne nějakým bordelem který se hodí tak akorát na ty stodvacítkyAgo píše:to sic stodvacítky nemáme, ale nejmladší e30tky už taky nejsou a přece jen nějakou údržbu to chce!Sopťa píše:............. Chlapi nemáte stodvacítky ale BMW.hawkhammer píše:sajrajt to sice je ale kdyz se ti to auto tim podari natrit tak ver tomu ze pres to voda neprojde minimalne dalsich 20 let ..
Přesně......Sopťa píše:No právě to jsem chtěl říct sice BMW ale ne nejmladší takže údrtžbu fakt chce a když už tak kvalitně a ne nějakým bordelem který se hodí tak akorát na ty stodvacítkyAgo píše:to sic stodvacítky nemáme, ale nejmladší e30tky už taky nejsou a přece jen nějakou údržbu to chce!Sopťa píše: ............. Chlapi nemáte stodvacítky ale BMW.