CENTRÁL - Po dešti našrot...
CENTRÁL - Po dešti našrot...
Mám šílené problémy s centrálem.Jak zaprší,přestane fungovat.Teď už mi možná chcípnul definitivně.Občas na mě zachrochtá a zas nic.Nevíte o tom někdo něco?Jak na to???
Taky jsem měl problémy , že mi neodemykal a když jsem ho rozebral tak v tom motorku bylo plno vody, takže byl zarezlý... a problém jsem vyřešil tím, že jsem zespodu vyvrtal do toho um.krytu dírku na odtok, a ještě jsem celý systém dal pod takovou stříšku z tvrdého igelitu ať do toho nezatejká a je to v pohodě, akorát to stačilo vyčistit a namazat 
Předtím to mělo takový odpor, že jsem nemohl ani otočít klíčem ve dveřích
Jinak ti to tam možná háže zkrat!

Předtím to mělo takový odpor, že jsem nemohl ani otočít klíčem ve dveřích

Jinak ti to tam možná háže zkrat!
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Já jsem ten centrál úplně vyndal ven z tý kapsy pod reprákem a dal jsem ho pod palubku.Mám takové tušení,že problém bude v tom,že mi voda zatéká do tý průchodky na dráty mezi dveřma a autem.Ale nevím co s tím.Centrál se mi už několikrát podařilo vysušit a rozchodit,ale teď už ne.Když to navlhne,tak v tom akorát chrastí a po vysušení je zase TOTÁL šrot.Navíc mám zavřenej kufr a klíčem to mám nefunkční.
Problém je v tom, že ti do toho konektoru natekla voda a on zoxidoval. Teď už ti pravděpodobně uplně urezl některý z kabelů co vedou do dveří. Chce to vyndat skrz reprák a pokud to je tak jak říkám, tak vystříhat a dát tam jinej a zdravej konektor. Je to pakárna, pač těch kabelů tam je dost. Řekl bych že ti tam teče odtokem ze střešního okna, pokud ho máš.