Sraz PORSCHE V Chrastanech
Sraz PORSCHE V Chrastanech
Nechystate se tam dneska nekdo - okouknout konkurenci a jestli budou sprinty, tak trochu porovnat síly? 
spis bych tam jel az zejtra...
Mam rad BMW a rad jezdim dverma napred.proto si musim koupit tohle: http://img138.imageshack.us/my.php?image=isettabt7.jpg
http://porsche.108.cz/srazy/2006-07-22-sraz4/index.htm sprinty budou, začinaji za.... 3 minuty
sakra že jsem o tim nevěděl dřiv
sakra že jsem o tim nevěděl dřiv

no a nepojedem si tam teda radsi zasprintit zejtra??ruffus píše:Já se tam možná ještě zajedu podívat, tak kolem 6. hodiny. Program jsem neznal, tak díky za odkaz. Sprinty teda jsou, ale vypadá to, že jen pro porsche. Aspoň to z toho programu tak chápu.
Mam rad BMW a rad jezdim dverma napred.proto si musim koupit tohle: http://img138.imageshack.us/my.php?image=isettabt7.jpg
Tak jsem tam přijel trochu plonkově
Ve čtvrt na sedm, když sem dorazil, tam byly akorát čtyři auta a jen 924ky a 944ky. Pár poršat jsem potkal cestou tam a prej měly bejt ještě slalomy, ale nechtělo se mi tak dlouho čekat jestli se tam ještě někdo vrátí. Aspoň sem neplatil žádný vstupný, ušetřený pade vždycky potěší
.Tak jsem chvíli poseděl v autě, pokouřil, zajel si jednoho solosprinta a cestou domu sem se po měsíci stavil u kámoše na pokec. Docela pohodový pozdní odpoledne 
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
No já s kámošem jsme dorazili v 19:15 na ploše byly akorát poskládaný pneumatiky a jinak vymetýno - super akce. V polích driftovali kombajny - bomba. Tak jsme jeli do prdele.ruffus píše:Tak jsem tam přijel trochu plonkověVe čtvrt na sedm, když sem dorazil, tam byly akorát čtyři auta a jen 924ky a 944ky. Pár poršat jsem potkal cestou tam a prej měly bejt ještě slalomy, ale nechtělo se mi tak dlouho čekat jestli se tam ještě někdo vrátí. Aspoň sem neplatil žádný vstupný, ušetřený pade vždycky potěší
.Tak jsem chvíli poseděl v autě, pokouřil, zajel si jednoho solosprinta a cestou domu sem se po měsíci stavil u kámoše na pokec. Docela pohodový pozdní odpoledne
BMW The Ultimate Driving Machine
- Lospiratos
hauk domluvil siDAN píše:No já s kámošem jsme dorazili v 19:15 na ploše byly akorát poskládaný pneumatiky a jinak vymetýno - super akce. V polích driftovali kombajny - bomba. Tak jsme jeli do prdele.ruffus píše:Tak jsem tam přijel trochu plonkověVe čtvrt na sedm, když sem dorazil, tam byly akorát čtyři auta a jen 924ky a 944ky. Pár poršat jsem potkal cestou tam a prej měly bejt ještě slalomy, ale nechtělo se mi tak dlouho čekat jestli se tam ještě někdo vrátí. Aspoň sem neplatil žádný vstupný, ušetřený pade vždycky potěší
To: DAN
A to měli rozepsanej program snad až do desíti večer
Kdybych tam hoďku počkal, mohli jsme se střetnout. Ale aspoň vim, že sem se neunáhlil s odjezdem, protože cestou domu jsem viděl čtyři 911ky na benzínce v Kolíně a napadlo mě, že si třeba jen odskočili nabrat síly na sprinty nebo pro jídlo...
A to měli rozepsanej program snad až do desíti večer
Kdybych tam hoďku počkal, mohli jsme se střetnout. Ale aspoň vim, že sem se neunáhlil s odjezdem, protože cestou domu jsem viděl čtyři 911ky na benzínce v Kolíně a napadlo mě, že si třeba jen odskočili nabrat síly na sprinty nebo pro jídlo...
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Mě se ten jejich program moc líbil. Sešli se na velkým náměstí v Jihlavě - tam je to docela dobrý místo - restaurace - pokec a pak dlouhá spanilá jízda do Chrašťan. No jenže mě nenapaldo, že zapracuje nějaká vyšší moc a nikdo z nich nevydrží. Je teda fakt, že puchejř hřál celej den jako svině.
Potkali jsme po cestě 2x Porsche a jednoho nádhernýho Mercedesa. Takže jsme si na svý taky přišli.
Potkali jsme po cestě 2x Porsche a jednoho nádhernýho Mercedesa. Takže jsme si na svý taky přišli.
BMW The Ultimate Driving Machine
to asi jo, ale ja na nej zrovna pravidelne nechodim, castejc jen prohlidnu srazyruffus píše:to: Raon
njn psal jsem to az asi hodku a pul pred zacatkem a myslel jsem, ze pokec je navstevovanejsi
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30