Asi tak... dost už o tomhle...toto téma je o něčem jiným a mnohem zábavnějšímscandinavian píše: já nemyslel, že budem pitvat, kdo má co za motor, ale to je jedno....
Czechtek
To jsou nazory lidi, ktery na zadny podobny akci nikdy nebyli a veskery informace ktery maji jsou typu jedna pani povidala a co ukazou v televizi... kde je jasny ze ukazujou extremy, aby to bylo vubec zajimavy... ja bych se s tim nezabejvala 
A to na takovy akce nejezdim
A to na takovy akce nejezdim
E30 323i usa edition
Ex - E36 318i cabrio
Ex - E36 318i cabrio
najednou jsou vsichni souhlasej ze v televizi ukazujou nepravdu a pribarvujou si zpravy podle svyho...A na druhou stranu veri kazdymu kecu, kdo kde co zproneveril, posral, jel rychle a nepyka za to atd....
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
kámo, nechci bejt přehnaně osobní, ale když už někde jsem, a vidím, co se děje, tak mi aspoň nech právo věřit svým očím, a ne televizi, děkuji...budha píše:najednou jsou vsichni souhlasej ze v televizi ukazujou nepravdu a pribarvujou si zpravy podle svyho...A na druhou stranu veri kazdymu kecu, kdo kde co zproneveril, posral, jel rychle a nepyka za to atd....
Budapest Bamako 2015 - completed
Budapest Bamako 2016 - in progress
fcb: Team Chochi
momentálně e28 524td, e28 520i, t4 multivan a kdo ví co ještě
Budapest Bamako 2016 - in progress
fcb: Team Chochi
momentálně e28 524td, e28 520i, t4 multivan a kdo ví co ještě
- scandinavian
pokecat, kdyz v okruhu 5 km je hladina hluku >100dB ????????????
nekamenujte me proste me ten styl vadi...
btw. letos je to ve vojenskym prostoru, smlouva je radne sepsana a vse je OK..
nekamenujte me proste me ten styl vadi...
btw. letos je to ve vojenskym prostoru, smlouva je radne sepsana a vse je OK..
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
- scandinavian
Miguel píše:Buď rád že ti na BMWklubu dali jenom tuhle poznámku pod nick "SEM HROZNĚ DRSNEJ ADOLESCENTNÍ MOULA", bejt tebou píšu adminovi děkovnej dopis, protože by sis zasloužil něco dááleko lepčíhoDOEMIXXX píše:Hafo prispevku,spousta nenavisti...lol....
Mam jednu "hadanku" : Vite co znamena sukat bedny??
Odpoved: Kdyz ty dotycni lidi sou tak moooc vysoleny, ze treba frajer stahne kalhoty a strka to do repraku...ta hudba mu dava takovy pecky a drogy jak bysmet, ze si dotycnej mysli jak buhvi jakou nadheru nesuka..ale opak je pravdou...Humus, humus, humus....at mi nidko netvrdi, ze se tohle tam nedeje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
ste blazni....opravdu technoi nejedu...uz vubec se o tu hudbu nezajimam a serou me fetaci....jinak at se treba na tom poli kde bude ta "party" treba poserou.....jinak nemuzu za to ze admini sou asi milovnici techna...a hodnost nad avatarem je mi volna tak jako kolik stoji piko na 3 dny....Zmrdi proberte se...
PS: lidi co jsou normalni at tenhle prispevek neberou vazne...
Miguel píše:Buď rád že ti na BMWklubu dali jenom tuhle poznámku pod nick "SEM HROZNĚ DRSNEJ ADOLESCENTNÍ MOULA", bejt tebou píšu adminovi děkovnej dopis, protože by sis zasloužil něco dááleko lepčíhoDOEMIXXX píše:Hafo prispevku,spousta nenavisti...lol....
Mam jednu "hadanku" : Vite co znamena sukat bedny??
Odpoved: Kdyz ty dotycni lidi sou tak moooc vysoleny, ze treba frajer stahne kalhoty a strka to do repraku...ta hudba mu dava takovy pecky a drogy jak bysmet, ze si dotycnej mysli jak buhvi jakou nadheru nesuka..ale opak je pravdou...Humus, humus, humus....at mi nidko netvrdi, ze se tohle tam nedeje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
uzite si to tam...a uz tam zustante a nepiste do diskuzi....
neboj se...normální lidi žádný Tvoje příspěvky vážně neberou...DOEMIXXX píše:ste blazni....opravdu technoi nejedu...uz vubec se o tu hudbu nezajimam a serou me fetaci....jinak at se treba na tom poli kde bude ta "party" treba poserou.....jinak nemuzu za to ze admini sou asi milovnici techna...a hodnost nad avatarem je mi volna tak jako kolik stoji piko na 3 dny....Zmrdi proberte se...![]()
Naposledy upravil(a) Newmik dne 27. 07. 2006 12:02, celkem upraveno 1 x.
Ten pacient je i tady?Newmik píše:neboj se...normální lidi Tvoje příspěvky vážně neberou...DOEMIXXX píše:ste blazni....opravdu technoi nejedu...uz vubec se o tu hudbu nezajimam a serou me fetaci....jinak at se treba na tom poli kde bude ta "party" treba poserou.....jinak nemuzu za to ze admini sou asi milovnici techna...a hodnost nad avatarem je mi volna tak jako kolik stoji piko na 3 dny....Zmrdi proberte se...![]()
- scandinavian
ste blazni....opravdu technoi nejedu...uz vubec se o tu hudbu nezajimam a serou me fetaci....jinak at se treba na tom poli kde bude ta "party" treba poserou.....jinak nemuzu za to ze admini sou asi milovnici techna...a hodnost nad avatarem je mi volna tak jako kolik stoji piko na 3 dny....Zmrdi proberte se...
PS: lidi co jsou normalni at tenhle prispevek neberou vazne...[/quote]
tebe uplně vidim, jak s hrdostí vyplnuješ volební lístek ČSSD
))))))))))
PS: lidi co jsou normalni at tenhle prispevek neberou vazne...[/quote]
tebe uplně vidim, jak s hrdostí vyplnuješ volební lístek ČSSD
zéwlovat :rock:
scandinavian píše:tebe uplně vidim, jak s hrdostí vyplnuješ volební lístek ČSSDDOEMIXXX píše:ste blazni....opravdu technoi nejedu...uz vubec se o tu hudbu nezajimam a serou me fetaci....jinak at se treba na tom poli kde bude ta "party" treba poserou.....jinak nemuzu za to ze admini sou asi milovnici techna...a hodnost nad avatarem je mi volna tak jako kolik stoji piko na 3 dny....Zmrdi proberte se...![]()
PS: lidi co jsou normalni at tenhle prispevek neberou vazne...))))))))))
tebe uplně vidim, jak s hrdostí vyplnuješ volební lístek ČSSDscandinavian píše:ste blazni....opravdu technoi nejedu...uz vubec se o tu hudbu nezajimam a serou me fetaci....jinak at se treba na tom poli kde bude ta "party" treba poserou.....jinak nemuzu za to ze admini sou asi milovnici techna...a hodnost nad avatarem je mi volna tak jako kolik stoji piko na 3 dny....Zmrdi proberte se...![]()
si normalni ty idiote?Ja volil modry ptaky...mrdat paroubka...mrad celou CSSD...a pokud i tohle nechapes tak zkus psychiatrickou lecebnu viz link
http://www.plbohnice.cz/index.php
jinak nevim kdo v parku vykrikuje PEACE, ma dlouhy mastny vlasy a do voleb. urny to hodil KSCMCSSD