Vecerni vylet

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Venca318i

Vecerni vylet

Příspěvek od Venca318i » 25. 07. 2006 04:12

PREDEM SE OMLOUVAM ZA SLOVA POUZITA V TOMHLE ROMANU,ALE TO CO SE STALO PREKRACUJE VSCHNY MEZE A JINAK TO VYJADRIT ANI NEJDE..

vsechno to zacalo,ze jsme si sli sednout na par piv u nas na sidlisti do hotelu.kdyz jsme se vraceli cca okolo 2rano,tak sme s klukama zaslechy ranu jak hovado a kamarad zacal rvat ze nekdo krade auto.ůrozebehly sme se za ti zmrdem,ja ho sundal na zem a kluci volali benga.kdyz jsem ho drzel v kravate na zemi,tak okolo projizdela bila fabie s pruhem na dverich a napisem dopravni nehody a na strese mela majaky,vylezl chlap a zacal na me rvat at ho nemlatim a necham ho bejt,ze ho odveze na fizli..pak se mi ten curak vysmekl a nalezl k nemu do auta a rval at ho nechame bejt.zamkli sme ho v tom aute a v tu chvili tam skocil ten ridic od dopravnich nehod a ujeli.Toho krypla sem drzel na zemi minimalne 5 minut a policie se neuracela prijet ikdyz v okruhu 1km jsou 2 stanice.ve finale nam oznamili(asi po 15 minutach co prijeli) ze na kamere zadnej zaznam neni,hledat to auto nema cenu,pac si to tam muze nalepit kdokoliv.vsichni benga se chovaly arogatne,nic nevysetrili a jen mi rekli,ze pokud prijeli a ja ho tam jeste drzel a on si stezoval,tak muzu mit problemy ja za ublizeni na zdravy a za napadeni..to je opravdu spravedlnost ze bych s toho blil.priste seru na to volat benga a rovnou ho tam podriznem a kazdyho kdo projede okolo asi taky,protoze by nas nikoho nenapadlo,ze lidi ktery maj auto s polepama dopravni nehody a majakam budou corkari....smrt temhle hajzlum!!!!!!!!!!!!!!!
Mam rad BMW a rad jezdim dverma napred.proto si musim koupit tohle: http://img138.imageshack.us/my.php?image=isettabt7.jpg

ales.

Příspěvek od ales. » 25. 07. 2006 08:51

bud rad sou zmrdi, co se k tomu přiznají(samo, že to udělali poprve a jen kvuli tomu, aby nakrmil rodinu, protože nemá co jest a o práci nezavadí - prostě chudáček největší), ale tebe zažalujou za x blbosti, ale tou nejlepší je ubližení na zdraví s trvalým nasledkem a platiš jak mourovatej do konce života nějakýmu kriplovy co nasledkem toho jak si na něm klečel má v hajzlu páteř a nemuže dělat a když on by tak chtěl, ale fakt už nemuže...tohle je pak spravedlnost.

zdene
E30.cz mecenáš

Příspěvek od zdene » 25. 07. 2006 09:21

Pro příště máš aspoň zkušenost že je lepší nevolat fízli ale rovnou toho borca seřezat na místě do krve :twisted:
A škodu za to rozbitý okno(nebo co byla ta ráno kterou si slyšel) z něho vytlouct :!: nebo sebrat doklady nebo cokoli co bude mít u sebe trochu cenějšího :wink:
E46 330D
E30 323i :arrow: 327i :arrow: 325i :arrow: 335i :arrow: 328i
X5 4,8is

Dix

Příspěvek od Dix » 25. 07. 2006 10:04

zdene píše:Pro příště máš aspoň zkušenost že je lepší nevolat fízli ale rovnou toho borca seřezat na místě do krve :twisted:
A škodu za to rozbitý okno(nebo co byla ta ráno kterou si slyšel) z něho vytlouct :!: nebo sebrat doklady nebo cokoli co bude mít u sebe trochu cenějšího :wink:
Řešil bych to stejně!...Moje skušenosti jsou takové, že když zavoláte k něčemu takovému fízly tak to schitá většinou ten nesprávný...
Když jsem jednou zachraňoval holku kterou napadla jedna ožralá ženská, a pak tam ještě bezdůvodně mlátil její manžel(ochlasta a bývalý boxer)další lidi včetně mě, já jsem odolával a ještě s nějakým sinkem se nám ho podařilo dát na zem a trochu ho uspat, tak jsem si všiml, že nás z dálky už delší dobu sledovalo policejní auto co stálo kousek dál... když tam za ním běžela jedna holka aby jim řekla ať ho naloží, tak nenápadně ujely a dělaly že nic neviděli...a přitom tam mlátil lidi co měli čerstvé občanky... :roll: Takže poldům je jedno všechno, hlavně že oni jsou v pohodě :) ...další skušenosti jsou obdobné, prostě když je potřebujete, tak nejsou... a když se zrovna nic neděje tak jich je jak sraček a ještě buzerujou! :?
HOTENTOT :twisted:
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)
Obrázek

Odpovědět