Emise

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
Tweety
Kontaktovat uživatele:

Emise

Příspěvek od Tweety » 24. 07. 2006 14:58

To jsem zase nasranej. Byl jsem na dovozové technické. Už když jsem stál před budovou mi bylo divné, že všichni co stojí ve frontě si tykaj s techniky. Vjel jsem na emise a pán mi zjistil, že auto nesplňuje. Když jsem se zeptal proč, řekl mi, že neví, že je to záskok za kolegu...tak co tam teď kurva mám upravit, aby to ty emise splňovalo když mi to hovado co tam dělá neřekne.

Lamdu mám 1,106 (má být 0,97 - 1,03) = vylučuji. Auto jezdí s libovou spotřebou, otáčky mu na tý mašině držely krásně 610min.

KAT = nevim. Němec si tam 4 měsíce před tím než jsem to kupoval nechal dělat EURO 2 normu...všechny papíry co mi dal z těch testů jsou max. vyhovující. Nerozumim

Vzadu mám laděný tlumič, pochybuji že by to bylo tim. Před ním jsou prasklé trubky (už sháním jiné, ale bohužel není tu nikdo kdo by je měl) - nevím jestli by to mohlo být tím.

No jo no, když to nejde oficiálně, bude to zítra hotový jinak, já na ty kriply v Ústí kašlu...

To mám zase zkaženou náladu na celej den. Kdybych tam alespoň jak debil 5 hodin nečekal :evil:

Max-Max
Moderátor e30.cz

Re: Emise

Příspěvek od Max-Max » 24. 07. 2006 17:35

Tweety píše:To jsem zase nasranej. Byl jsem na dovozové technické. Už když jsem stál před budovou mi bylo divné, že všichni co stojí ve frontě si tykaj s techniky. Vjel jsem na emise a pán mi zjistil, že auto nesplňuje. Když jsem se zeptal proč, řekl mi, že neví, že je to záskok za kolegu...tak co tam teď kurva mám upravit, aby to ty emise splňovalo když mi to hovado co tam dělá neřekne.

Lamdu mám 1,106 (má být 0,97 - 1,03) = vylučuji. Auto jezdí s libovou spotřebou, otáčky mu na tý mašině držely krásně 610min.

KAT = nevim. Němec si tam 4 měsíce před tím než jsem to kupoval nechal dělat EURO 2 normu...všechny papíry co mi dal z těch testů jsou max. vyhovující. Nerozumim

Vzadu mám laděný tlumič, pochybuji že by to bylo tim. Před ním jsou prasklé trubky (už sháním jiné, ale bohužel není tu nikdo kdo by je měl) - nevím jestli by to mohlo být tím.

No jo no, když to nejde oficiálně, bude to zítra hotový jinak, já na ty kriply v Ústí kašlu...

To mám zase zkaženou náladu na celej den. Kdybych tam alespoň jak debil 5 hodin nečekal :evil:
mel si prijet v uniforme, mel bys to hned a bez cekani
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 24. 07. 2006 18:28

Max-Max píše: mel si prijet v uniforme, mel bys to hned a bez cekani
Chtěl jsem to Maxi mít ofiko. Měl jsem konečně radost že mám auto v perfektním stavu a že to bude všechno přihlášený jak má....tak zase nic. V tomhle posranym státě snad nejde nic normálně oficiálně.
Ještě když mi technik řekne, že tam na emisích nedělá a místo 325i volí do mašiny 325ix a já ho na to musim upozorňovat. Nevim jestli má iXo jiný hodnoty, šlo o princip, že ten vůl ani nevěděl co to znamená.... :roll:
Zítra uvidim jak to dopadne u toho kamaráda na STK a jestli mi řekne, že to normálně prošlo, tak si sem do Ústí jedu stěžovat. V německu totiž vyšli ty samý hodnoty, co mě naměřil tady, ale všechny o jednu desetinou čárku posunutý...no neni to divný ???

Lospiratos

Příspěvek od Lospiratos » 24. 07. 2006 19:05

Tweety píše:
Chtěl jsem to Maxi mít ofiko. Měl jsem konečně radost že mám auto v perfektním stavu a že to bude všechno přihlášený jak má....tak zase nic. V tomhle posranym státě snad nejde nic normálně oficiálně.
Ještě když mi technik řekne, že tam na emisích nedělá a místo 325i volí do mašiny 325ix a já ho na to musim upozorňovat. Nevim jestli má iXo jiný hodnoty, šlo o princip, že ten vůl ani nevěděl co to znamená.... :roll:
Zítra uvidim jak to dopadne u toho kamaráda na STK a jestli mi řekne, že to normálně prošlo, tak si sem do Ústí jedu stěžovat. V německu totiž vyšli ty samý hodnoty, co mě naměřil tady, ale všechny o jednu desetinou čárku posunutý...no neni to divný ???
jojo je to hruza... no tak co ty vys treba se pan technic seknul o par desetin :roll:
Obrázek
E31 850ci 6tikver
E36 1.8i touring ///MRD packet
Hotentot For life :)

[CZ]Airwolf[OC]

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] » 24. 07. 2006 19:14

Lospiratos píše:
Tweety píše:
jojo je to hruza... no tak co ty vys treba se pan technic seknul o par desetin :roll:
rozdil jednoho radu je o necem jinem nez tvych par desetin...
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno :)

Lospiratos

Příspěvek od Lospiratos » 24. 07. 2006 20:00

[CZ]Airwolf[OC] píše:
Lospiratos píše:
Tweety píše: Chtěl jsem to Maxi mít ofiko. Měl jsem konečně radost že mám auto v perfektním stavu a že to bude všechno přihlášený jak má....tak zase nic. V tomhle posranym státě snad nejde nic normálně oficiálně.
rozdil jednoho radu je o necem jinem nez tvych par desetin...
to mas pravdu no ale je to rozdil tak jako tak....... ses na me nejakej rozjetej :lol: 8)
Obrázek
E31 850ci 6tikver
E36 1.8i touring ///MRD packet
Hotentot For life :)

Mazety

Příspěvek od Mazety » 24. 07. 2006 20:02

cejtil fízlovinu
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i

Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 25. 07. 2006 14:41

Tweety píše: Chtěl jsem to Maxi mít ofiko.
Ty jo, ty jsi mi ale pocivej policajt, to jsou všichni takhle poctivý?

euromen

Příspěvek od euromen » 25. 07. 2006 18:13

Tweety píše:To jsem zase nasranej. Byl jsem na dovozové technické. Už když jsem stál před budovou mi bylo divné, že všichni co stojí ve frontě si tykaj s techniky. Vjel jsem na emise a pán mi zjistil, že auto nesplňuje. Když jsem se zeptal proč, řekl mi, že neví, že je to záskok za kolegu...tak co tam teď kurva mám upravit, aby to ty emise splňovalo když mi to hovado co tam dělá neřekne.

zajeď si do krásný lípy... tam je takovej kurpulentní pán.. poladil mi karburátor na šájušce dokud nesplnila normu a všchno v klidu vysvětlil.. hodnej.. klidnej..a nemusíš se tam objednávat :wink:
dočasný konec BMW :-(

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 26. 07. 2006 06:35

bmwm3 píše:
Tweety píše: Chtěl jsem to Maxi mít ofiko.
Ty jo, ty jsi mi ale pocivej policajt, to jsou všichni takhle poctivý?
Jo a nelžu :wink:

Odpovědět