no, vystup z báva a dej mu děloBajzík píše:Je to otázka času, kdy se někdo neudrží a policajtovi jí flákne, když to čtu tak mi vaří krev
Pochlubte se, kdo už je bez bodů???
- scandinavian
Jsem si to přečetl...no připadá mi to jako kdyby jsme žili v nějakém opičím světě.Je tam psané i o té "blízké osobě" ...to co se tu psalo, že ji nemáme "udávat"Fikux píše:Kupte si dnešní vydání MF Dnes tam je kompletní příloha o novém silničním zákonu, včetně používání antiradarů a vůbec veškerý info co by Vás mohli zajímat ... četl sem to s otevřenou pusou
OT: cca na 6. stránce je pěkná reklama Z4ky
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Řekl bych, že je to schválně takhle vypsaný, aby to pochopil i ten největší idiotDix píše:Jsem si to přečetl...no připadá mi to jako kdyby jsme žili v nějakém opičím světě.Je tam psané i o té "blízké osobě" ...to co se tu psalo, že ji nemáme "udávat"Fikux píše:Kupte si dnešní vydání MF Dnes tam je kompletní příloha o novém silničním zákonu, včetně používání antiradarů a vůbec veškerý info co by Vás mohli zajímat ... četl sem to s otevřenou pusou![]()
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Jj.. hodně jsem se tam podivil u toho ohrožení chodce...když třeba odbočuješ nebo mu nedáš přednost a podobně a sankce - 4 body + pokuta... vždyť stačí když projedu před globusem, tam mi po té jedné cestě přeběhne 20 lidí...Fikux píše:Řekl bych, že je to schválně takhle vypsaný, aby to pochopil i ten největší idiotDix píše:Jsem si to přečetl...no připadá mi to jako kdyby jsme žili v nějakém opičím světě.Je tam psané i o té "blízké osobě" ...to co se tu psalo, že ji nemáme "udávat"Fikux píše:Kupte si dnešní vydání MF Dnes tam je kompletní příloha o novém silničním zákonu, včetně používání antiradarů a vůbec veškerý info co by Vás mohli zajímat ... četl sem to s otevřenou pusou![]()
Taky je dobrá šílenost, že se při zpáchání přestupku bere jen ten nejvyšší prohřešek...jak tam psali že když pojede ve městě přez 50km/h, nebude připoutaný a bude ještě telefonovat, tak zaplatí pouze za rychlou jízdu
...takže když už něco budu porušovat tak asi pořádně a je!
HOTENTOT 

-
athlon_137
Hele chlapy co je "zipovy system" zařazovani se do pruhu? jak to funguje? Nikdy jsem to nečet dřiv
A "vždy ma přednost motorista jedouci v pravem pruhu kromě vyjezdů na dalnici nebo z benzinky".. někde jsem čet minuly tyden že ten kdo jede v připojovacim pruhu ma pravo vyjet což mi přopadalo jako blbost.. možna jsem to blbě pochopil?
Jinak ty skany čtu už 4 hodiny(s pravidelnym vyrušovanim)
a je to SILA
A "vždy ma přednost motorista jedouci v pravem pruhu kromě vyjezdů na dalnici nebo z benzinky".. někde jsem čet minuly tyden že ten kdo jede v připojovacim pruhu ma pravo vyjet což mi přopadalo jako blbost.. možna jsem to blbě pochopil?
Jinak ty skany čtu už 4 hodiny(s pravidelnym vyrušovanim)

- [CZ]Airwolf[OC]
pravidlo zipu neznas ? stridani zarazovani vozidel ze 2 pruhu do jednoho...zadna prednost zprava, hezky na stridacku.ARMAN píše:Hele chlapy co je "zipovy system" zařazovani se do pruhu? jak to funguje? Nikdy jsem to nečet dřiv![]()
Jinak ty skany čtu už 4 hodiny(s pravidelnym vyrušovanim)a je to SILA
pripojovaci pruh nema zadne pravo na vyjezd. to by pribylo havarek
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
- [CZ]Airwolf[OC]
Tak mi zmerili 56 na 40-tce. Jak se jede z toho kopce z petrin do dejvic. Chteli 2 body a litr k tomu. Tak jsem jim rekl ze s tim nesouhlasim a at to predaj do spravniho rizeni. Tak uvidime co bude dal, treba se ten papir nekde ztrati
. Kazdopadne jedna vec je mi uz jasna - ten jejich fotak neblejskne ani v seru.
A fotku Ti ukazali?Rotten píše:Tak mi zmerili 56 na 40-tce. Jak se jede z toho kopce z petrin do dejvic. Chteli 2 body a litr k tomu. Tak jsem jim rekl ze s tim nesouhlasim a at to predaj do spravniho rizeni. Tak uvidime co bude dal, treba se ten papir nekde ztrati. Kazdopadne jedna vec je mi uz jasna - ten jejich fotak neblejskne ani v seru.
Běžný servis vozů BMW Tel: 604 333 555, email: servis@autopupik.cz
Rozum a chtíč nemůžou být v opozici natrvalo.
E39 535iA (Maxxik); E46 320i (Tedysek); E34 525i; ¤ ex E30 325e, E34 M5, E21 320
Rozum a chtíč nemůžou být v opozici natrvalo.
E39 535iA (Maxxik); E46 320i (Tedysek); E34 525i; ¤ ex E30 325e, E34 M5, E21 320
Neukazali. Na jejich obranu - tu rychlost jsem tam skutecne mel. Byli to mestsky a bengo vypadal smutnejc nez ja - rikal ze to maj narizeny tam merit a ze ten zakon je podle nej prestrelenej ze to vi a ze mu to radost nedela tam chytat lidi. No takze jsme pokecali ja napsal do protoku ze nesouhlasim s pokutou na miste a jde to do toho spravniho. Bengo tvrdil ze fotku maj takze ji tam poslou, no tak uvidime. Jsem doufal ze ten zakon mezitim upravi ale ty kurvy ho chtej nechat min 1/2 tak jak je. Buzeranti. Ja mam cestou do prace na 20-ti kilometrech nepocitane 40, 30 i 20-tek. To se neda vsechno dodrzet. A oni meri prevazne tam kde je snizena rychlost.