elektrony 17" 4x100
elektrony 17" 4x100
kúpim sadu elektrónov 17" 4x100. Môžu byť aj poškodené, čím ľahšie a čím lacnejšie. Najradšej Morava 

Re: elektrony 17" 4x100
Tady ti nabizim ty svoje:) poškozeny nejsou a nejlacnějše taky ne:) 17tky vepředu 8,5 a vzadu 10 rafek. To by sis musel připravit neco kolem 20 000:)prodrive píše:kúpim sadu elektrónov 17" 4x100. Môžu byť aj poškodené, čím ľahšie a čím lacnejšie. Najradšej Morava

No ale sú parádne...
Sú to delítka, alebo jednodielne? Jazdím kopce a tie kolá potrebujem na mokrú sadu, takže tieto by boli pre mňa zbytočný prepych. Jedine, že by si ich vymenil za 15" BBS, trojdielne, podobné ako tie tvoje, len nie také vyleštené, je ich 5 kusov + 2 náhradné limce. Predok 8" zadok 9" a samozrejme môj doplatok. 

Jsou jednodílne:) a to s tou výměnou a doplatkem dělám že jsem neslyšelprodrive píše:No ale sú parádne...Sú to delítka, alebo jednodielne? Jazdím kopce a tie kolá potrebujem na mokrú sadu, takže tieto by boli pre mňa zbytočný prepych. Jedine, že by si ich vymenil za 15" BBS, trojdielne, podobné ako tie tvoje, len nie také vyleštené, je ich 5 kusov + 2 náhradné limce. Predok 8" zadok 9" a samozrejme môj doplatok.

skus moje...
Su to Arbet II, 17", Obute 215/45 , Stav 98%. Bez skrabanca.. Som BA. Posli foto tvojich na tompy@zoznam.sk.
Cena za moje 15000 Sk

Cena za moje 15000 Sk