jelikoz na e34 do rv93 sou tvarove stejny jako e30, mam za to, ze by to pasovalo i s timhle typem. Mate to nekdo? Co na to rikate?
no prave... a navic neni problem je sehnat i v elektrice..... M3 ma kazda druha, tohle je neco jine a esteticky by to mohlo pasovat, proto se ptam, jestli to nekdo nema nebo alespon link.olda barta píše:no já bych řekl, že by se to na e30 docela hodilo...podle mě se takové hranatější tvary hodí rozhodně více, než zakulacené zrcátka M3...
nejde to.E34 má jiný sklon okna už jsem to zkoušel...i když nevím jestli to zrcátko bylo z E34 nebo E36 každopádně tam nešlo.Max-Max píše:no prave... a navic neni problem je sehnat i v elektrice..... M3 ma kazda druha, tohle je neco jine a esteticky by to mohlo pasovat, proto se ptam, jestli to nekdo nema nebo alespon link.olda barta píše:no já bych řekl, že by se to na e30 docela hodilo...podle mě se takové hranatější tvary hodí rozhodně více, než zakulacené zrcátka M3...
....a E39 do roku 2000Max-Max píše:to jsou origo zrcadla pro e34 po faceliftu, od r.93Tweety píše:No tak já myslim že když se tyhle tuningy dělají na E34, seženeš to i na E30. Spíš jde o ten vzhled, nějakej název nemáš Maxi, že bych se mrknul po nějakym detailu ?