přední SPZ sundat?
přední SPZ sundat?
Mám otázku neví někdo jak je to dnes s předníma spz musí tam bejt případně nějakou výmluvu když mě švestky zastaví a nebudu jí tam mít.
STOP DREAMING START DRIFTING!!!
- Lospiratos
- Lospiratos
no zatim mu este nic nerekli pac auto je v bezva stavu a tohohle si asi ani nevsimli nebo nevimLukas325e píše:Jo to je dobře a policajti ho nebuzerujou?Jak ta lišta vypadá nechápu jak to myslíš hoď foto.
mam jenom tohle foto nevim jestli to bude videt ale....proste je to plastovej shit co je misto predniho ramecku na spz aby tam nemel diru kdyz je sundanej...

Ja ji tam nemam taky, protoze bych to zepredu pekne zhnusil.No a kdyz chytim nekdy cajty tak budu delat zdesenyho - Jezissss vona musela nekde upadnout, nebo mi ji nejakej hajzl ukradnul, no ja bych se na to vy....al. A co mi na to muzou rict?

Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look+ BMW E39 530i touring
Dikes,dalo by se rict ze jo, ale je to origo od riegera z nemecka primo na e34.Lukas325e píše:Moc pěkná pětka, to je nárazník z E39 M5?
Naposledy upravil(a) Bohhy dne 06. 07. 2006 19:01, celkem upraveno 1 x.
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look+ BMW E39 530i touring
Jako jede to pekne, ta 2,5ka je super motor, ale je tam cejtit ze je to tezka krava.Ve trojce to dela zajimavejsi veci.Jako driftovat s origo diferakem moc nejde, na ctyrku pred omezovacem jedu 200 takze je silene dlouhej.Nemuzu splasit samosvor, pak uz to bude asi vo necem jinym.Vono je to tim jak si clovek jednou cuchne k lepsimu tak mu to prijde malo, ale co rikaj lidi ktery se vezou tak to jede jako prase.No a na vydrz myslim ze paradicka,mam asi 210 000km a je to asi tak pulka zivotnosti a nikdy sem na tom nic nedelal, ani tata kterej to kupoval v 50 000km.Akorat vymenit vodni pumpu a remen a najede dalsich 200 000.
No a ten naraznik stal neco kolem 10k (za origo s tuv je to myslim super cena)mam tam i zadni a prahy, ale ty prahy se mi pak nelibily tak sem tam lupnul emkovy
No a ten naraznik stal neco kolem 10k (za origo s tuv je to myslim super cena)mam tam i zadni a prahy, ale ty prahy se mi pak nelibily tak sem tam lupnul emkovy