hehe, seš dobrej špijónLukas-e21 píše:http://lukas-e21.rajce.net/Koupani_05_07_06/ tady jich par jelupik píše:budou nějaký hambatý fotky???![]()
hm tak budu volat jak silenej.Miguel píše:Vyrážíme s Geroxem na lhotu v půl 9, máme sraz na shellce na proseku, kdo chce ať dorazí (ale v čas) jinak je to jak jsem řekl FREE.
Kdyby někdo potřeboval nějaký info jsem na telefonu jak na oskarovi (ti kteří ho mají) a ještě na 723-446-724.
To mi je jasnýLukas-e21 píše:hm tak budu volat jak silenej.Miguel píše:Vyrážíme s Geroxem na lhotu v půl 9, máme sraz na shellce na proseku, kdo chce ať dorazí (ale v čas) jinak je to jak jsem řekl FREE.
Kdyby někdo potřeboval nějaký info jsem na telefonu jak na oskarovi (ti kteří ho mají) a ještě na 723-446-724.
vezu bratranka do satalic, tak co posunout sraz na devatou.....Miguel píše:To mi je jasnýLukas-e21 píše:hm tak budu volat jak silenej.Miguel píše:Vyrážíme s Geroxem na lhotu v půl 9, máme sraz na shellce na proseku, kdo chce ať dorazí (ale v čas) jinak je to jak jsem řekl FREE.
No taky sem to tam nestíhal....ale zejtra mam volno...tak bachaLukas-e21 píše:hele maxi, ty uz ses jak ten pawka....ale co sem dneska viděl některý jedince, tak na tom zas tak zle nejsem.
a nahodou ve vode sem uz dnes byl a nikdo me ven netahal......, natoz greenpeacesaci.
ani tam ani tam.Pawka G. píše:No taky sem to tam nestíhal....ale zejtra mam volno...tak bachaLukas-e21 píše:hele maxi, ty uz ses jak ten pawka....ale co sem dneska viděl některý jedince, tak na tom zas tak zle nejsem.
a nahodou ve vode sem uz dnes byl a nikdo me ven netahal......, natoz greenpeacesaci.a ne ven...do vody právě
Pawka, jestli dorazis, tak si muzete porovnavat s bobikem elastaky a budou-li pritomne nejake zeny, tak vam muzou hodnotit, kdo mate hezci....pokud teda dorazis ve svym ruleznim oblecku na koloPawka G. píše:No taky sem to tam nestíhal....ale zejtra mam volno...tak bachaLukas-e21 píše:hele maxi, ty uz ses jak ten pawka....ale co sem dneska viděl některý jedince, tak na tom zas tak zle nejsem.
a nahodou ve vode sem uz dnes byl a nikdo me ven netahal......, natoz greenpeacesaci.a ne ven...do vody právě
No jo, já v tom jezdim na kole když je fakt velký vedro a potřebuju odpařovatJirka325 píše:Pawka, jestli dorazis, tak si muzete porovnavat s bobikem elastaky a budou-li pritomne nejake zeny, tak vam muzou hodnotit, kdo mate hezci....pokud teda dorazis ve svym ruleznim oblecku na koloPawka G. píše:No taky sem to tam nestíhal....ale zejtra mam volno...tak bachaLukas-e21 píše:hele maxi, ty uz ses jak ten pawka....ale co sem dneska viděl některý jedince, tak na tom zas tak zle nejsem.
a samozrejme pokud bobika dorazi tez v nich
No a jeslti nekdo netrefi, tak aby nemusel volat jak silenej, tak me muze vyzvednoutbo jizni spojka je ode me kousek