318 vs. 320 vs. 325 - kterej zvolit
se neci hadat, ale v obdobi od 1.1. do 30.3. 2006 jsem 2,5 v cupe take skutecne nesehnal!!!!!!!!! a to sem denne travil v inzerci......... annonce/e30/auto.rychle/tipcars/objizdeni prazskych bazacu nebo kamaradiTweety píše:Já do 50ti žádnou pěknou zachovalou nenašel tedascandinavian píše:fakt neni co řešit, za 50 seženeš pěknou a zachovalou 2,5i. a ta jede, a ne že nejede .)
pak cesty mimo prahu
E+5 
- ***Apollo***
Jako ja mit tenkrate vicero cechtaku tak jsem sehnal 325 ix ale pak se to cely pohnojilo a zbyl na me 318i Touring (na to ze jsem predtim jezdil s Favcem to je mazec) a na to aby se ti lidi uhybaly ke krajnici ta 18ka staci taky (vlastni zkusenost 2.5 audi se taky radsi uhne protoze zepredu za jizdy nepoznas co to je za obsah a vzadu to nemam
) ale oproti favoritu je to taky solidni posun ve vykonu. Navic at ma clovek najeto kolik chce tak kdyz dostane silnejsi auto do ruky tak ze zacatku blbne (hlavne chlapy) a to poradne nevi co to dokaze (opet vlasni zkusenost
)
Tak to co kupuju tak je ve víc než dobrý stavu jenom se bojím, aby na tom známej nenašel nějákou závažnější pruchu i když by být neměla. Ten touring je od POLa taže tam je celkem jistota že to nějákou údržbu mělo a navíc to mám k němu kousek a i když už ho asi otravuju hodně tak je ochotnej a vstřícnej můžu být jedině rád, že budu mít auto od něho.Tweety píše:No já už našelBawor píše:Pokud budeš chtít 325i tak počítej s tím, že se hodně nahledáš než najdeš to pravý.Ale nikoliv v Čechách a ani za těch 50 nebylo
Ale hledal jsem auto v top stavu a to jsem taky sehnal