3-ram. volant+zadní vyklápěcí okna na coupe,dodány akt. věci
3-ram. volant+zadní vyklápěcí okna na coupe,dodány akt. věci
Prodám tříramenný volant, - prodáno , kůže je neponičená. napiště sz ozvu se pošlu klidně i na dobírku.
PLus dalši díly z 320i coupe. motor dveře kapoty křídlo m tech 1, malé křídlo atd.
Za ty vyklápěcí okna - prodáno bych chtěl tak 2000,-Kč prodat je nemusím, ale když někdo nabídně moji cenu, tak mu je prodám-
Dále mám zadní + všechny čtyři boční okna pokovena mírně zatmavená tzv zrcadlo žádná folie cena vcelku za pět skel 2500,-Kč
Zadní tzv. číré světla na chroma jedno mírně poškozeno foto zašlu
Nepoškozené lízo na chroma (to malé origo)
Motor 320i cena 2000,-Kč leží mi v garáži před demontáži plně funkční, neuhoněný byl v automatu.
PLus dalši díly z 320i coupe. motor dveře kapoty křídlo m tech 1, malé křídlo atd.
Za ty vyklápěcí okna - prodáno bych chtěl tak 2000,-Kč prodat je nemusím, ale když někdo nabídně moji cenu, tak mu je prodám-
Dále mám zadní + všechny čtyři boční okna pokovena mírně zatmavená tzv zrcadlo žádná folie cena vcelku za pět skel 2500,-Kč
Zadní tzv. číré světla na chroma jedno mírně poškozeno foto zašlu
Nepoškozené lízo na chroma (to malé origo)
Motor 320i cena 2000,-Kč leží mi v garáži před demontáži plně funkční, neuhoněný byl v automatu.
Naposledy upravil(a) ferda dne 08. 08. 2006 11:12, celkem upraveno 7 x.
E28 520 stále v garáži
koupím motor 325E 95KW nabídky do sz díky
koupím motor 325E 95KW nabídky do sz díky
- baworák318
můžeš foto toho volantu? jiriholubcik@seznam.cz
coupe 316i 1989 BMW je BMW, VOLVO je VOLVO proto máme obě. Ostatní sou jenom auta
Nový přírůstek 323i chromák.
měl bych zajem o ty vyklapěcí okna jestli jsou jěště k mání
když tak prosím foto na OndraE30@seznam.cz
když tak prosím foto na OndraE30@seznam.cz