http://zpravy.idnes.cz/soud-za-travu-st ... _domaci_mr
To bude slušnej bordel
To bude slušnej bordel
tak tenhle článek mě opravdu dostal
neskutečný co ty kokoti dokážou uzákonit:
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
tohle je vec ktera me naprosto nechava klidnym, protoze tyhle sracky nepozivam, ale zajimalo by me jak vam naberou krev? to jako na silnici? nebo vas tahnou do nemocnice? je kolem toho papirovani?
pokud neni krev kdzy jste na lacno, tak ma preci trosku zkreslene vysledky ne? nebo se to netyka alkoholu a tec´hto zalezitosti?
pokud neni krev kdzy jste na lacno, tak ma preci trosku zkreslene vysledky ne? nebo se to netyka alkoholu a tec´hto zalezitosti?
E+5 
Stejný jako když ti zjistí chlast v krvi tak tě naloží do auta a odvezou na odběr ... klidně na záchytku nebo kam to vozí tyhle případy. Nevim nikdy sem to nezažil
)
Ale každopádně mi to přijde hodně uhozený, že ti budou chtít sebrat body a dát ti pokutu za něco co ti nemůžou normálně dokázat a zdůvodní to tim, že prostě holt pane vy máte smůlu
Ale každopádně mi to přijde hodně uhozený, že ti budou chtít sebrat body a dát ti pokutu za něco co ti nemůžou normálně dokázat a zdůvodní to tim, že prostě holt pane vy máte smůlu
stačí sliny......., prostě ti udělají test, a maš vystarano....biker píše:tohle je vec ktera me naprosto nechava klidnym, protoze tyhle sracky nepozivam, ale zajimalo by me jak vam naberou krev? to jako na silnici? nebo vas tahnou do nemocnice? je kolem toho papirovani?
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
"Máme čtyři druhy detekčních prostředků, které zjišťují až osm druhů psychotropních látek. Nyní je zkoušíme," řekl iDNES.cz šéf dopravních policistů Zdeněk Bambas
By mě zajímalo, jak to zkoušej, asi maj nějakou konopnou párty - no však toho maj ve skladech zabavenýho dost - a po pár testujou
By mě zajímalo, jak to zkoušej, asi maj nějakou konopnou párty - no však toho maj ve skladech zabavenýho dost - a po pár testujou
E87 120dA & G07 4.0dx
Ne ne ten papír test je snad jenom orientační ... pokud to správně chápu, tak tě při positivnim testu na tom papírku vezmou a odvezou někam na krev kde se bude skoumat jestli jsi schopen řízení nebo neLukas-e21 píše:stačí sliny......., prostě ti udělají test, a maš vystarano....biker píše:tohle je vec ktera me naprosto nechava klidnym, protoze tyhle sracky nepozivam, ale zajimalo by me jak vam naberou krev? to jako na silnici? nebo vas tahnou do nemocnice? je kolem toho papirovani?
Údajně se to testuje teď jak je Krištof, tak zároveň s testem na alkohol dávají ty papírky ... už mi říkali asi dva lidiMisa píše:"Máme čtyři druhy detekčních prostředků, které zjišťují až osm druhů psychotropních látek. Nyní je zkoušíme," řekl iDNES.cz šéf dopravních policistů Zdeněk Bambas
- [CZ]Airwolf[OC]
nemas hulit nemel bys problemFikux píše:Údajně se to testuje teď jak je Krištof, tak zároveň s testem na alkohol dávají ty papírky ... už mi říkali asi dva lidiMisa píše:"Máme čtyři druhy detekčních prostředků, které zjišťují až osm druhů psychotropních látek. Nyní je zkoušíme," řekl iDNES.cz šéf dopravních policistů Zdeněk Bambas
treba za nesviceni je to -1b (takze v noci jak ? na ho*no), za pasy -2b...fakt dobre zvoleny...zruste body parchanti
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Po konzumaci je člověk mimo maximálně pár hodin a pak je už klid a oni z toho dělají tragédii na celé měsíce, tohle už mi jasně potvrdilo, že se z nás snaží vytřiskat opravdu všechny prachy co to jen jde
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Jsem to dneska cetl a nestacil jsem se divit
Nicmene v nemecku to funguje tak, ze udelaj test v aute - otrou ti ten testovaci papirek o celo (znamimu se stalo ze otreli ten papir o celni sklo zevnitr) a pokud je test pozitivni jedes do nemocnice. Podle nemeckych strazniku je tento test schopen zjistit pritomnost latky jen do tri dnu. To znamena jestli jsi kouril pred 3 dny test bude negativni-PREJ. No ale zalezi jaky testy maj u nas.
Jen pro zajimavost: udalost stara 3 mesice: poziti rano, test za 2h
odjezd do nemocnice
po zhruba 2 mesicich vyjadreni
400E pokuta a zakaz rizeni po nemecku na 1 rok.
Nesijte do me, nebyl jsem v hlavní roli 
Nicmene v nemecku to funguje tak, ze udelaj test v aute - otrou ti ten testovaci papirek o celo (znamimu se stalo ze otreli ten papir o celni sklo zevnitr) a pokud je test pozitivni jedes do nemocnice. Podle nemeckych strazniku je tento test schopen zjistit pritomnost latky jen do tri dnu. To znamena jestli jsi kouril pred 3 dny test bude negativni-PREJ. No ale zalezi jaky testy maj u nas.
Jen pro zajimavost: udalost stara 3 mesice: poziti rano, test za 2h
Oká tomuhle rozumim ... snad jestli to tady bude takový jako je to teď tak ty testy budou na policajty moc drahý a nebudou je používat tak moc často ... uvidímeBigMara píše:Jen pro zajimavost: udalost stara 3 mesice: poziti rano, test za 2hodjezd do nemocnice
po zhruba 2 mesicich vyjadreni
400E pokuta a zakaz rizeni po nemecku na 1 rok.
jedne známej před Vánocema...byl odvezen na test jen kvuli tomu že se nezdál policistovi, zrovna nic nekouřil ale bohužel v krvi bylo a tak dostal 20 tis. a řidičík mínus
stačí? papírky budou a jsou, naslintáte a je konečná
jo a pana ombudsmana bych chtěl vidět, soud proběhl bez něj, jen přišlo rozhodnutí
stačí? papírky budou a jsou, naslintáte a je konečná
jo a pana ombudsmana bych chtěl vidět, soud proběhl bez něj, jen přišlo rozhodnutí
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Bude to stejný jako s chlastem. Pokud budeš při kontrole pozitivní, odvoz na krev a podle množství v krvi určej přesně kdy si naposled pokuřoval(odmítneš-li je to jako kdyby se přiznal a maj nárok na postih stejnej jako kdyby si byl pozitivní) Podle toho vyměří přestupková komise jak co a proč. Maximální pokuta 50 tácků,zákaz řízení na 1-2 roky a vemou 7 bodů.
Jinak co já vim tak orgáni nemaj ještě tyhle testy k dispozici
Můj názor: všechno zlí je pro něco dobrý, třeba až budou úřady zaplavený stovkama takovejhlema případama konečně třeba pochopěj, že za jednoho vykouřeního jointa před tejdnem tolik papírování a sraní nestojí.
A bohužel podle celosvětovích statistik podle počtu osob usmrcených na silnících (počítají se i ty co zemřou do 30 dnů po nehodě)které byly prováděny za cca posledních deset let je na prvním místě Amerika a ČR drží druhou příčku!
Jinak co já vim tak orgáni nemaj ještě tyhle testy k dispozici
Můj názor: všechno zlí je pro něco dobrý, třeba až budou úřady zaplavený stovkama takovejhlema případama konečně třeba pochopěj, že za jednoho vykouřeního jointa před tejdnem tolik papírování a sraní nestojí.
A bohužel podle celosvětovích statistik podle počtu osob usmrcených na silnících (počítají se i ty co zemřou do 30 dnů po nehodě)které byly prováděny za cca posledních deset let je na prvním místě Amerika a ČR drží druhou příčku!