Stále aktální věci ke dni 26.07.08

Prodam - viewtopic.php?p=135772#135772
blatník
měl bych velkej zájem o ten černej blatník máš i pravej? pokud ano napiš na pladis@seznam.cz beru ale ten levej stopro
Re: blatník
Ne ten pravej byl moc shnilej,tak jsem ho vyhodil.Ten levej je taky trochu chytlej.lális bmw píše:měl bych velkej zájem o ten černej blatník máš i pravej? pokud ano napiš na pladis@seznam.cz beru ale ten levej stopro
Re: bbs
Jasně ještě joHanz.E30 píše:máš jěště ty BBS?potřeboval bych 2ks s ET13.klidně koupim celou sadu. co za ně
Re: koberec
Plato má díry na repro a je s roletou zatim je s celím autem i koberec.nervy píše:čau koupil bych ten modrý koberec jestli ho taky prodáváš a jaká je cena vzal bych i zadní plato na repráky dík
Dle mě jsou ok ale nejezdil jsem naně páč mam Diesla. Cenu si navrhni..Tweety píše:Kabely ke svíčkám. V jakém jsou stavu, cena ? Díky
Přední spojler
Čau,
nemáš sím tě, přední spojler pod přední čelo (chromák 86, E30), měl bymít levý i pravý nádech na přední brzdy, v podstatě kolmo pod mlhovkama??? Díky. Klidně i na e-mail: Dindoss@seznam.cz Danek
nemáš sím tě, přední spojler pod přední čelo (chromák 86, E30), měl bymít levý i pravý nádech na přední brzdy, v podstatě kolmo pod mlhovkama??? Díky. Klidně i na e-mail: Dindoss@seznam.cz Danek