poradite?
poradite?
nejde mi dalkovy ovl.k centralu a nevim cim to muze byt,baterkou v ovladaci to neni,neukazuje mi otackomer,auto mi pri vyssich rychlostech plave,muzu tam dat kola 15tky 205/50 nebo 250/40 nebo radeji 14tky 195/50 nebo 195/40 a kde za levno sezenu ojete gumy techto rozmeru popripadne kde bych vymenil svoje litaky 15tky za 14tky nebo jine 15tky,nebo popripadne cim bych je vylestil aby byli jako nove,co se stane kdyz mam roztrhlou manzetu u rizeni,nejde mi jeden sterac,nevim z jakeho duvodu ma snahu,ale nejezdi,kde sezenu brzd.hadicky a za kolik kolik dam za opravu brzd?jaky sport.volant do teho muzu dat a kde ho sezenu?kde sezenu jine budiky na to nejake specialni a jak se radi zpatecka,jde mi to pres jednicku,alke fest silou k sobe a pak jako jednicka,ale roztrhalo mi to celou tu kuzi co je u paky a rozhodilo celou palubovku.kolik bych do teho musel vrazit abych z toho udelal bezpecne a sportovni auticko?kde sezenu tuningove dily na bmw e30 318i?mracitka,spoilery,kridla atd.atd.dikec za radu,ptam se sice jak jarda,ale jsem z otho celej div zivej 
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
- Lospiratos
- olda barta
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
Re: poradite?
AdamS píše:nejde mi dalkovy ovl.k centralu a nevim cim to muze byt,baterkou v ovladaci to neni,neukazuje mi otackomer,auto mi pri vyssich rychlostech plave,muzu tam dat kola 15tky 205/50 nebo 250/40 nebo radeji 14tky 195/50 nebo 195/40 a kde za levno sezenu ojete gumy techto rozmeru popripadne kde bych vymenil svoje litaky 15tky za 14tky nebo jine 15tky,nebo popripadne cim bych je vylestil aby byli jako nove,co se stane kdyz mam roztrhlou manzetu u rizeni,nejde mi jeden sterac,nevim z jakeho duvodu ma snahu,ale nejezdi,kde sezenu brzd.hadicky a za kolik kolik dam za opravu brzd?jaky sport.volant do teho muzu dat a kde ho sezenu?kde sezenu jine budiky na to nejake specialni a jak se radi zpatecka,jde mi to pres jednicku,alke fest silou k sobe a pak jako jednicka,ale roztrhalo mi to celou tu kuzi co je u paky a rozhodilo celou palubovku.kolik bych do teho musel vrazit abych z toho udelal bezpecne a sportovni auticko?kde sezenu tuningove dily na bmw e30 318i?mracitka,spoilery,kridla atd.atd.dikec za radu,ptam se sice jak jarda,ale jsem z otho celej div zivej
a jesi mas tolik penez
--->
zavez to auto do servisu a voni ti to vopravej!
BMW 318i lost R1150R
coupe
M40
coupe
M40
dalkove ovladani nevim: co je u centralu? ridici jednotka kabelaz a nejake cidlo tak to je na metodu pokusu a omylu
otackomer: snimac otacek?
auto plave:nejlevnejsi varianta je nevyvazene disky, boule na gume(setkal jsem se s tim ze se udelala az kdyz auto bylo nalozeno, coz nechapu ale kdyz bouchla tak to byl tanec:-))
pak nevim jak u bmw, ale predpokladam ze taky treba vule v rizeni?(kdyz ne tak se neudavte)a stabilizator? to jen hadam tak me kdyztak opravte
gumy:250 na 40? spis 205 na 40 ne? taky budes schanet tezce ale sezenes vyber dle technicaku!
disky: vyhledej co o lesteni pise PAN "boost" ten vi hodne
nejde sterac: co ti na to rict ?
brzdovy hadice asi neco jako autokelly(neresil jsem nikdy vymenu brzd. hadic),cena opravy neznama nikdo nevi co s tim mas
sport. volant: vybirej podle sehnatelny naby na e30 a prumer podle toho jestli mas nebo nemas servo
budiky:sezenes tady +navod na vymenu je tady taky
zpatecka: se radi jako jednicka jen tahnes vic k sobe,nevime co je brutal sila,kuzi spis roztrhalo stari LOL
nikdo nevi kolik bys do toho musel nasypat abys mel bezpecne a sportovni auto
ze ja odpovidam
otackomer: snimac otacek?
auto plave:nejlevnejsi varianta je nevyvazene disky, boule na gume(setkal jsem se s tim ze se udelala az kdyz auto bylo nalozeno, coz nechapu ale kdyz bouchla tak to byl tanec:-))
pak nevim jak u bmw, ale predpokladam ze taky treba vule v rizeni?(kdyz ne tak se neudavte)a stabilizator? to jen hadam tak me kdyztak opravte
gumy:250 na 40? spis 205 na 40 ne? taky budes schanet tezce ale sezenes vyber dle technicaku!
disky: vyhledej co o lesteni pise PAN "boost" ten vi hodne
nejde sterac: co ti na to rict ?
brzdovy hadice asi neco jako autokelly(neresil jsem nikdy vymenu brzd. hadic),cena opravy neznama nikdo nevi co s tim mas
sport. volant: vybirej podle sehnatelny naby na e30 a prumer podle toho jestli mas nebo nemas servo
budiky:sezenes tady +navod na vymenu je tady taky
zpatecka: se radi jako jednicka jen tahnes vic k sobe,nevime co je brutal sila,kuzi spis roztrhalo stari LOL
nikdo nevi kolik bys do toho musel nasypat abys mel bezpecne a sportovni auto
ze ja odpovidam
E+5