napasovani blatniku a vyndani gum okolo dveri?
napasovani blatniku a vyndani gum okolo dveri?
potreboval bych radu jak nejlepe napasovat predni blatniky od ACI(druhovyroba)?mate na to nejaky tipy nebo triky?a jeste neco potrebuju lakovat dvere z vnitrni strany ale nechce se mi sundavat ty listy okolo dveri z venku.myslim si ze je to zbytecny staci je oblepit poradne ale s cim si nevim rady tak asi vyndam tu tesnici gumu kolem dveri zevnitr a pod ni to striknout ale nevim jak ji tam dat zpatky.ona drzi pod tou cernou pistou kolem dveri a nevim jak ji tam dostat potom zpatky.poradte mi prosim jde tam dat normalne zpatky nebo ji mam treba potrit nejakym olejem aby tam vlezla?
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
jasnyPawka G. píše:No von je z ACI každej ten blatník jinej, tak univerzální návod neexistuje, ale co si pamatuju tak nejvíc nesedí ty pacičky u A sloupku...většinou zaříznout a dokitovat...chapeš to?A dej si někam do prdele toho ETho, je fakt votřesnej..
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2