Samozdřejmostí je odměna ochotu. Neotravoval bych, ale moje němčina je na úrovni znalostí 0, slovy NULA
Našel by se někdo kdo by mi vydražil nějaké věci z ebay
Našel by se někdo kdo by mi vydražil nějaké věci z ebay
PROSÍM!!!
Samozdřejmostí je odměna ochotu. Neotravoval bych, ale moje němčina je na úrovni znalostí 0, slovy NULA
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
No konečně to někdo pochopilhobborg píše:kdyby byl clenem tak by to sem asi nepsal ne?:)BaVomil píše:klarifikace : členem ebay s vlastním účtem
a jinak je to docela roziko neco tam koupit pro nekoho koho sem ani nevidel
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
- olda barta
Možná jsem to napsal dvojsmyslně, ale chtěl jsem aby mi to někdo objednal ( co si vyberu) a jak by mu to přišlo tak bych si to vyzvedl nebo by mi to poslal a já bych mu zaplatil. Ale to chci asi moc žeolda barta píše:a já to pochopil tak, že pokud se FIZL zaregistruje pod svým nickem, tak mu BaVomil ochotně pomůže s němčinou....
takže když budete příště pozorně číst, tak tady nemusíte semenit takové nesmysly...
to BaVomil: je to tak ?????
Jé a já bych chtěl Ferrari Maranelo, ale jen pokud ho někdo koupí za mě a já bych ho vyzvedl a možná někdy (Fizl píše:Možná jsem to napsal dvojsmyslně, ale chtěl jsem aby mi to někdo objednal ( co si vyberu) a jak by mu to přišlo tak bych si to vyzvedl nebo by mi to poslal a já bych mu zaplatil. Ale to chci asi moc žeolda barta píše:a já to pochopil tak, že pokud se FIZL zaregistruje pod svým nickem, tak mu BaVomil ochotně pomůže s němčinou....
takže když budete příště pozorně číst, tak tady nemusíte semenit takové nesmysly...
to BaVomil: je to tak ?????
E39 535i sedan