318 IS super cena jen 25tis.
318 IS super cena jen 25tis.
prodám BMW 318 IS kupé na dokladech s obyč. 318,nová stk,šíbr,chek-kontrol,servo,vzádu plato s repro,alu MIM,pěkné pneu,více info na tel.
fotky dodám
cena s alu BBS
fotky dodám
cena s alu BBS
Naposledy upravil(a) zdeny dne 13. 11. 2006 07:10, celkem upraveno 1 x.
Dovoz, přestavby, výkup aut a náhradních dílů na všechny BMW
775079815
775079815
- Radek_750iA
- Spooky-0987
Zájem by byl, jen se ceka na schvaleni uveru. Nemohl bys udat nejaky podrobnejsi info? - kolik to ma odhadem nalitano, jak to bylo se servisem a jestli je mozny to nejak dolozit, koroze, stav mechanickejch veci (diferak, kardan, tlumice, cepy, brzdy, ... )zdeny píše:nikdo nemá zájem o pěkné iso
Dik
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
auto neznám ale stačí se kouknou pořádně na fotky a hned máš obrázek o údržběGabo píše:Zájem by byl, jen se ceka na schvaleni uveru. Nemohl bys udat nejaky podrobnejsi info? - kolik to ma odhadem nalitano, jak to bylo se servisem a jestli je mozny to nejak dolozit, koroze, stav mechanickejch veci (diferak, kardan, tlumice, cepy, brzdy, ... )zdeny píše:nikdo nemá zájem o pěkné iso
Dik

ja bych mozna zajem mel ...
Cau, jestli si to to jeste neprodal, tak ja bych mozna zajem mel, zalezi na tom ... Shanim 318is, ale nakou peknou, sem ochotnej dat do toho do 50 tis. Tahle nevypada spatne, ale nevypada ani nijak supr, chtelo by to videt osobne a trochu se s tim svizt ... ty fotky sou totiz z r. 04, sem z Prahy, jestli nejses nekde od Zlina, tak bych se na to prijel podivat ... zatim, hribe, 732 755 636, praha.
zajem o prohlidku
Cau Zdeny, hele, docela rad bych se na to auto osobne podival. V hlavicce mas uvedeny byliste "Cheb" - tam mas i auto ??? Ja sem z Prahy a pred mesicem mi ukardli auto, takze moje moznosti dojezdu sou ted omezeny, urcite bych moh dojet treba do Chebu do mesta, ale tezko nekam do naky vesnice 20 km od Chebu jestli mi rozumis ... Dej mi vedet, jak je to smoznosti prohldiky toho auta ??? Diky moc. Jinak co se tyce ceny, tak castku bych nabidnul az to uvidim a svezu se ... Pokud nebudes reagovat jeste dneska, tak Ti zavolam na mobil, jinak pro me je nejschudnejsi komunikace mejlem : petr.hribal@st.com., pristi tejden ale reagovat nebudu, pac mam dovolenou ... zatim se mej, hribe, 732 755 636, praha/usti
Re: zajem o prohlidku
v případě,že se dopravíš do Chebu není problém Tě vyzvednout,třeba na nádražíhribe píše:Cau Zdeny, hele, docela rad bych se na to auto osobne podival. V hlavicce mas uvedeny byliste "Cheb" - tam mas i auto ??? Ja sem z Prahy a pred mesicem mi ukardli auto, takze moje moznosti dojezdu sou ted omezeny, urcite bych moh dojet treba do Chebu do mesta, ale tezko nekam do naky vesnice 20 km od Chebu jestli mi rozumis ... Dej mi vedet, jak je to smoznosti prohldiky toho auta ??? Diky moc. Jinak co se tyce ceny, tak castku bych nabidnul az to uvidim a svezu se ... Pokud nebudes reagovat jeste dneska, tak Ti zavolam na mobil, jinak pro me je nejschudnejsi komunikace mejlem : petr.hribal@st.com., pristi tejden ale reagovat nebudu, pac mam dovolenou ... zatim se mej, hribe, 732 755 636, praha/usti
Dovoz, přestavby, výkup aut a náhradních dílů na všechny BMW
775079815
775079815
posli mi o tom aute vic - dik :
hele, koukal sem na vlaky - z prahy to tam jede 3,5 hod - to je prilis, abych tam jel jenom tak na votocku se podivat, zabiju tim celej den ... Takze bych Te chtel poprosit, jestli bys mi nemoh poslat co nejvic fotek - jestli ma auto naky oderky a promackliny, tak to prosim detajlne nafot, stejne tak bych uvital detajlnejsi fotky interieru a motoru - podle tech dosvadnich fotek mi to pride, jako kdyby to auto pamatovalo nakou velkou vodu - nevim ... Dale potom bych uvital podrovnejsi tech. popis - jak je to s rozvodovym remenem resp. vodici listou (jestli vis), v jakym stavu sou cepy, rizeni, tlumice ... v jakym stavu jsou pneu v % ???, jestli k tomu sou aspon naky treb i sjety zimaky ? A v neposledni rade mi napis, jakou si predstavujes CENU ??? Jestli budes chtit hodne, nepotrebujes auto prodat rychle, cekas treba na spravnyho kupce, tak to pro me neni zajimavy ... predem dik za opovedi a lepsi fotky, jeste zejtra se podivam na net (nebo i mejl), mozna pak jeste v nedeli, pak budu celej tejden na dovoleny, mozna v tom tejdnu nekdy na net kouknu, ale mozna taky ne ... zatim se mej, peknej vikend, hribe, 732 755 636.