Tlumice Kaybaya
-
mr.bouchac
Tlumice Kaybaya
Mam tady sadu tlumiču na 6ti val kaybaya. Nejsou to funglovky. chvili jezdily ale moc toho nenalitaly.
Cena dohodou
Cena dohodou
mr.bouchac
-
mr.bouchac
- scandinavian
-
mr.bouchac
- scandinavian
-
mr.bouchac
- scandinavian
no právě, já jsem z prahy, sem si nevšiml nejdřív, že je to tak daleko, promin. jinak by se mi fakt hodilymr.bouchac píše:neni problem, klidne se muzes prijet podivat. Nejsem primo z FM ale kousek od FMscandinavian píše:jé hele koukám, že si z FM a když to nejsou funglovky, nemohl bych se na ně podívat nejdřív a takhle na blind to nedám. sorry
zéwlovat :rock:
-
mr.bouchac
no tak muzu ti je nafotit. abych se priznal ja je na aute nemel takze ti nemuzu rict jak tlumi ale mam je od jednoho clena tady z fora.scandinavian píše:no právě, já jsem z prahy, sem si nevšiml nejdřív, že je to tak daleko, promin. jinak by se mi fakt hodilymr.bouchac píše:neni problem, klidne se muzes prijet podivat. Nejsem primo z FM ale kousek od FMscandinavian píše:jé hele koukám, že si z FM a když to nejsou funglovky, nemohl bych se na ně podívat nejdřív a takhle na blind to nedám. sorry
Jinak teda nevim jak co bys na nich vyzkousel kdybys je videl.
Kdybys chtel fotky tak dej vedet, to neni problem.
mr.bouchac
- scandinavian
já nevim, já se v tom tak nevyznám... ale nechtěl sem případně riskovat koupi něčeho tak drahýho, použitýho a zdaleka víš.. pošli mi je pls na z-aires@seznam.cz díky
- scandinavian
jo, nějak takhle asi přesně sem to mysleladam320 píše:No zatahal a zatlačil by na pístnici a prozkoumal pruběh tlaku...tahu a případnou vuli v nějakejch místech tý cesty pístnice, a potom taky prohlídl povrch vytažený pístnice apod.mr.bouchac píše:Jinak teda nevim jak co bys na nich vyzkousel kdybys je videl.
-
mr.bouchac
-
mr.bouchac
Ty tlumiče Mr. Bouchac kupoval ode mě. Já je kupoval jako nový, dal jsem je na auto a po asi 1500km jsem auto zrušil. Takže jestli se Mr. Bouchacovi od koupě jenom válely v garáži, tak jsou to skoro funglovky, který původně stály něco přes 8000,-mr.bouchac píše:no tak muzu ti je nafotit. abych se priznal ja je na aute nemel takze ti nemuzu rict jak tlumi ale mam je od jednoho clena tady z fora.scandinavian píše:no právě, já jsem z prahy, sem si nevšiml nejdřív, že je to tak daleko, promin. jinak by se mi fakt hodilymr.bouchac píše: neni problem, klidne se muzes prijet podivat. Nejsem primo z FM ale kousek od FM
Jinak teda nevim jak co bys na nich vyzkousel kdybys je videl.
Kdybys chtel fotky tak dej vedet, to neni problem.
-
mr.bouchac