sem chtěl napsat tweety má tažný..ale ejhle nemá..no hele rozhodni se sám..skus přijet tvym snem v nejhoršim..ať si to vychutnášKubax píše: ja se bojim o spolehlivost, po letosni zime,kdy jsem kolikrat musel misto autem jit pesky tomu autu proste neverim a snazim se snim nejezdit delsi trasy...blbe startuje, kazkous chvilku se vysere nejak kravina a to uz me nebavi, nechcei cekatm az se vysere neco dulezityho v nejmin vhodnou chvilku a takze v nedelei to bude labuti pisen..
Sraz u Olympie v Teplicích
dočasný konec BMW 

nebo si losnete, kdo me pak odtahne domu, lano mam...euromen píše:sem chtěl napsat tweety má tažný..ale ejhle nemá..no hele rozhodni se sám..skus přijet tvym snem v nejhoršim..ať si to vychutnášKubax píše: ja se bojim o spolehlivost, po letosni zime,kdy jsem kolikrat musel misto autem jit pesky tomu autu proste neverim a snazim se snim nejezdit delsi trasy...blbe startuje, kazkous chvilku se vysere nejak kravina a to uz me nebavi, nechcei cekatm az se vysere neco dulezityho v nejmin vhodnou chvilku a takze v nedelei to bude labuti pisen..

320i coupe "plastak"
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Mám, sundavacíeuromen píše:sem chtěl napsat tweety má tažný..ale ejhle nemá..no hele rozhodni se sám..skus přijet tvym snem v nejhoršim..ať si to vychutnášKubax píše: ja se bojim o spolehlivost, po letosni zime,kdy jsem kolikrat musel misto autem jit pesky tomu autu proste neverim a snazim se snim nejezdit delsi trasy...blbe startuje, kazkous chvilku se vysere nejak kravina a to uz me nebavi, nechcei cekatm az se vysere neco dulezityho v nejmin vhodnou chvilku a takze v nedelei to bude labuti pisen..

staciTweety píše:Mám, sundavacíeuromen píše:sem chtěl napsat tweety má tažný..ale ejhle nemá..no hele rozhodni se sám..skus přijet tvym snem v nejhoršim..ať si to vychutnášKubax píše: ja se bojim o spolehlivost, po letosni zime,kdy jsem kolikrat musel misto autem jit pesky tomu autu proste neverim a snazim se snim nejezdit delsi trasy...blbe startuje, kazkous chvilku se vysere nejak kravina a to uz me nebavi, nechcei cekatm az se vysere neco dulezityho v nejmin vhodnou chvilku a takze v nedelei to bude labuti pisen..

320i coupe "plastak"
tak sem jel svym možná budoucim autem...a... už sem sumíroval co vše se musí vyměnit a opravit....je to škůda 120L z roku 83 po prvnim důchodci(majteli)..děda má vážnou nemoc která mu znemožňuje řízení..takže asi připadne mě...takže než bude novej baworáček tak budu škůdista
ale rozhodně nezůstanu u škůdky..zlatej baworáček

dočasný konec BMW 

POjedu po tyhle trase:
http://sweb.cz/diskuzeCC/Routeplanner.pdf
Takze nejlepsi by to bylo nekde pred Ustim abysi me pak protahnul pres mesto
http://sweb.cz/diskuzeCC/Routeplanner.pdf
Takze nejlepsi by to bylo nekde pred Ustim abysi me pak protahnul pres mesto

320i coupe "plastak"
Tak bohuzel, zasahla vyssi moc....a nikam nejedu...
mati spustila.."mas malo zkusenosti...je to daleko..jedes sam..stary auto..neznas to tam...zeptej se taty.." a tata ten si nebude delat problemy a zatrhne mi to a i kdyby, tak radsi v ramci klidu zustanu doma pze vydrzet pak s nasranou matkou..to uz pak se mnou nebude mluvit ani klika od dveri
presne neceho takovyho sem se bal a proto sem ted rad ze podlozky ma euromen...
vim ze uz bych bych si mel dupnout, ale znate rodice..kdyz se sprajcnou, tak presto vlak nejede...s odjet na truc se mi nechce, vzhledem k tomu ze budu potrebovat pujcit nejaky prachy na auto...
takze zaverem..tesil sem se na vas, opravdu sem tam chtel byt,ale bohuzel soucasna situace tomu nepreje...takze nashledanou v srpnu,tam to dozenem...to uz budu plnohodnodnotny clen...
mati spustila.."mas malo zkusenosti...je to daleko..jedes sam..stary auto..neznas to tam...zeptej se taty.." a tata ten si nebude delat problemy a zatrhne mi to a i kdyby, tak radsi v ramci klidu zustanu doma pze vydrzet pak s nasranou matkou..to uz pak se mnou nebude mluvit ani klika od dveri

vim ze uz bych bych si mel dupnout, ale znate rodice..kdyz se sprajcnou, tak presto vlak nejede...s odjet na truc se mi nechce, vzhledem k tomu ze budu potrebovat pujcit nejaky prachy na auto...
takze zaverem..tesil sem se na vas, opravdu sem tam chtel byt,ale bohuzel soucasna situace tomu nepreje...takze nashledanou v srpnu,tam to dozenem...to uz budu plnohodnodnotny clen...
320i coupe "plastak"
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Kubax píše:Tak bohuzel, zasahla vyssi moc....a nikam nejedu...
mati spustila.."mas malo zkusenosti...je to daleko..jedes sam..stary auto..neznas to tam...zeptej se taty.." a tata ten si nebude delat problemy a zatrhne mi to a i kdyby, tak radsi v ramci klidu zustanu doma pze vydrzet pak s nasranou matkou..to uz pak se mnou nebude mluvit ani klika od dveri![]()
![]()
![]()

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Kubax píše:Tak bohuzel, zasahla vyssi moc....a nikam nejedu...
mati spustila.."mas malo zkusenosti...je to daleko..jedes sam..stary auto..neznas to tam...zeptej se taty.." a tata ten si nebude delat problemy a zatrhne mi to a i kdyby, tak radsi v ramci klidu zustanu doma pze vydrzet pak s nasranou matkou..to uz pak se mnou nebude mluvit ani klika od dveri![]()
![]()
![]()

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

udělej si s matkou vylet ..koukne se do olimpie.. a ty si pokecáš...Kubax píše:Tak bohuzel, zasahla vyssi moc....a nikam nejedu...
![]()
![]()
dočasný konec BMW 

navrh na vylet jsem taky zkusil,ale to uz nevyslo vubec...
tak priste panove...doufam, ze se se vsema, nebo aspon vetsinou potkam v srpnu na letisti..
na jednu stranu ji chapu...stary auto neuplivajici spolehlivosti, podle ni jeste ridic zacatecnik... (to me nasralo, sice si nepripadam jako ridic expert, ale uz si taky nepripadam jako zacatecnik...)
tak sem muze e napsat, kdo planuje vylet na "big airport sraz" v srpnu

tak priste panove...doufam, ze se se vsema, nebo aspon vetsinou potkam v srpnu na letisti..
na jednu stranu ji chapu...stary auto neuplivajici spolehlivosti, podle ni jeste ridic zacatecnik... (to me nasralo, sice si nepripadam jako ridic expert, ale uz si taky nepripadam jako zacatecnik...)
tak sem muze e napsat, kdo planuje vylet na "big airport sraz" v srpnu

320i coupe "plastak"