Sraz Čerňák 25.11
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Zrejme prijedu, musim co nejdrive navstivit vrakoviste a zakoupit nejake "original BMW teile"
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Ha vyborne. Off topic: kolik muze na vrakarne kostovat cerna lista zadniho narazniku na plastaka v ETK se to jmenuje priznacne "bumper guard" ? Zkusim zapatrat v garazi,ale asi tam zadnou nemam,tak jestli nekomu prebejva a neplanuje za ni extremne zbohatnout, tak mi ji kdyztak na cernak vemte, nebo hodte SZ. Diky
- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
Mám ale celejJirka325 píše:Ha vyborne. Off topic: kolik muze na vrakarne kostovat cerna lista zadniho narazniku na plastaka v ETK se to jmenuje priznacne "bumper guard" ? Zkusim zapatrat v garazi,ale asi tam zadnou nemam,tak jestli nekomu prebejva a neplanuje za ni extremne zbohatnout, tak mi ji kdyztak na cernak vemte, nebo hodte SZ. Diky
Život je jen náhoda .....
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Vezmu ženušku, vykopnu ji do kina za 99 vočí/film. Ona bude spokojená, že viděla co chtěla a ještě na tom ušetřila nějaký chechtáky na nový BMW pro mě.kdo. píše:Asi to bude osobní, ale proč ta radost???DAN píše:Paráda, bůh mě vyslyšel-úterýčko
Máš vycházky??
![]()
Já pak nebudu mít výčitky, že ji zanedbávám.
Spokojenost v rodině je základ.
BMW The Ultimate Driving Machine
Sakra to má něco do sebe, já vždycky vypustím ženu v Globusu a myslím si, jak mám pokoj,DAN píše: Vezmu ženušku, vykopnu ji do kina za 99 vočí/film. Ona bude spokojená, že viděla co chtěla a ještě na tom ušetřila nějaký chechtáky na nový BMW pro mě.![]()
Já pak nebudu mít výčitky, že ji zanedbávám.![]()
![]()
Spokojenost v rodině je základ.
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
-to já ji ještě dávám chleba s máslem s sebou, jednou si chtěla po americku koupit popcorn a colu-to by se to kino pěkně prodražilo.
Nic, pěkně svačinu z domova a když dostane po tom chlebu lehce natřeným máslem žížeň-tak na WC teče pitná voda
Všiml jsi si někdy Jardo, jak ženskejm vydrží radost z nákupu jen strašně malou chvíli. Já když si koupím třeba spacák a brusle, tak třeba tejden spím ve spacáku v bruslích jakou mám radost. Žena si koupí na aerobic dost dobrý boty za 5 litrů a nic, prej je prostě potřebovala. A tak je to se fším.
Jedno pořekadlo praví: Zmlať svopu ženu o svatební noci a vaše manželství bude povždy šťastné.
Bohužel příklady ukazujou, že je to pravdivý. Jsem na to zapomněl a teď musím poslouchat

Nic, pěkně svačinu z domova a když dostane po tom chlebu lehce natřeným máslem žížeň-tak na WC teče pitná voda
Všiml jsi si někdy Jardo, jak ženskejm vydrží radost z nákupu jen strašně malou chvíli. Já když si koupím třeba spacák a brusle, tak třeba tejden spím ve spacáku v bruslích jakou mám radost. Žena si koupí na aerobic dost dobrý boty za 5 litrů a nic, prej je prostě potřebovala. A tak je to se fším.
Jedno pořekadlo praví: Zmlať svopu ženu o svatební noci a vaše manželství bude povždy šťastné.
BMW The Ultimate Driving Machine
Re: Sraz Čerňák 25.11
Kde přesně je na

pro nás nezasvědcený?Ivo píše:"obvyklém místě"