Zapeklitá věc s kdysi odcizeným vozidlem

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Conscious

Zapeklitá věc s kdysi odcizeným vozidlem

Příspěvek od Conscious » 05. 06. 2006 17:40

Koupil jsem autí které bylo před zhruba třemi lety odcizeno majiteli. Bylo po nějaké době nalezeno a navráceno. Majitel ho dal do pořádku a po nějaké době prodal mě. V TP je zmínka o navrácení vozidla,náhradě SPZ apod. ale při přihlašování mi bylo sděleno že je vůz stále v pátrání podle VIN a č. motoru a je evidováno stále na starých SPZ. Jak postupovat? Vše je v pořádku,legální,vozidlo existuje,čísla souhlasí,převod byl v pořádku,pouze na tom vázne tato podivnost. Takže by mohly být potíže. Lze někam podat stížnost? Jak ty vředy společnosti přimět aby dělali svou práci? Jako je to zvláštní,kdyby šlo o takový problém tak by mi asi na dopravce nevydali nové SPZ a OTP ale spíš by zavolali benga... Vím proč je nemám rád. :evil: :evil: :evil:

milo

Příspěvek od milo » 05. 06. 2006 18:32

kdyz jsem dostal zpatky sve bawo po kradezi, automaticky bylo stazeno z patrani - z webu MV CR zmizlo asi do tydne. myslim, ze kdyz navstivis nejblizsi policejni stanici s autem a papiry o kradezi/nalezeni, overi si to a zaurguji potrebna mista ...
e39 530d
e32 730iA
ex e34 525i m20

Conscious

Příspěvek od Conscious » 05. 06. 2006 18:41

Hledal jsem ho v databázi MVČR a nic. Pak mě kontaktoval předchozí majitel a zašle mi předávací protokol a uvidíme. Figuruje to v registru vozidel,asi stále pátrají po SPZ které byly odcizeny. Hih,ještě že je předchozí majitel tak ochotný a velmi seriozní člověk,snad se to povede uzavřít. Ale asi to nebude tak zhavé když mi vydali nové SPZ atp. Jen jsem se o toto musel podělit,je to neuvěřitelný že něco vrátěj ale pátraj po tom dál. :shock: Zítra navštívím PČR u nás a uvidíme co mi řeknou. :twisted:

Odpovědět