Sraz u Olympie v Teplicích
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Sraz u Olympie v Teplicích
Takže oficiálně je sraz v neděli 11.06.2006 ve 13:00hod u Olympie v Teplicích
Všichni, kteří to mají kousek ať přijedou pokecat a seznámit se s ostatními členy E30.cz
Všichni, kteří to mají kousek ať přijedou pokecat a seznámit se s ostatními členy E30.cz
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
No zkus to...ať je nás tam pár, udělaly by se třeba nějaký fotaGeorge_D píše:No tak taky zkusim někomu říct tady u nás, ale když jim řeknu, tak pojedou se mnou a né svym, tak to je stejně fukTweety píše:Tak nakonec tam bude dost lidí, ale tři autaZkusim říct ještě pár lidem z Ústí, co tuto značku taky celkem uctívaj. Uvidíme....
diky, uz se mi to blizi rychleji, nez by chtel,ale snad to zvladnu...ono uz ted ani nejde jestli auto ano/ne, ale kolik bude moje spoluucast..pokud mi to v utery vyjde, tak pres pulku daj dohromady "premie" za maturu a brigoska bude ma to kolem..jestli ne ,tak to budu muset doplatit z brigosky a bude to dost na hrane...maca píše:tak ja se tedy obetuju,taky se holt vzdam jedny, asi si ji pak necham pridelat u nas v reklamce, jinak drzim palce, at ti to vyjde!uz se ti to blizi!
btw: jsem rad ze se nedko prihlasil dobrovolne bylo mi blby nekomu rict "tak a ty dostanes o jednu min.."
320i coupe "plastak"
a co mám říkat já? auto mám(maturu taky)ale je mi jaksi k ...no k hovnu..mělo bejt už pryč....ten CENZURA nepřišel, je fakt že řekl 28 auto příští měsíc papíry.. tak to veme dohromady..zpět k autu.. jede mi to na 3(při dobrý vůly 5) válce.. značky sou v depozitu a peníze nikde..takže mi stojí v garáži..já s tim občas vyjedu přeleštim a zase zajedu...ty máš možnost si to auto koupit...já neKubax píše:diky, uz se mi to blizi rychleji, nez by chtel,ale snad to zvladnu...ono uz ted ani nejde jestli auto ano/ne, ale kolik bude moje spoluucast..pokud mi to v utery vyjde, tak pres pulku daj dohromady "premie" za maturu a brigoska bude ma to kolem..jestli ne ,tak to budu muset doplatit z brigosky a bude to dost na hrane...maca píše:tak ja se tedy obetuju,taky se holt vzdam jedny, asi si ji pak necham pridelat u nas v reklamce, jinak drzim palce, at ti to vyjde!uz se ti to blizi!
btw: jsem rad ze se nedko prihlasil dobrovolne bylo mi blby nekomu rict "tak a ty dostanes o jednu min.."
dočasný konec BMW 

To sem nikdy netvrdil,asi informacni sumTweety píše:Já jsem myslel že ta modrá tříca na těch kolech je tvoje ?!

Moje bude a ted uz jenom kolik me to bude stat..pokud vyjde matura tak budu moci vsechny vydelany prostredky smerovat jinam nez do castky za koupi..ono je sice v top stavu,ale sou veci, ktery se udelat musej...
320i coupe "plastak"