Alergie PČR na naše e30..

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Fx

Příspěvek od Fx » 26. 05. 2006 09:33

Tweety píše:
BOOST píše:A to že říkáš tweety, že lidi neznaj zákony a nebránějí se, to není argument, jednak je tady u nás v zákonech takovej bordel, že se o to nikdo nezajímá a za druhý a to je hlavní si myslím, policajt by měl snad s člověkem jednat podle zákona a ne na něj zkoušet různý hovadiny, proto, že on zná paragrafy a lidi ne. A jep ravda, že všude jsou debilové, ale ty můžeš třeba poslat do prdele atd., ale když narazíš na debila v uniformě, tak co můžeš dělat?
Souhlasim, bohužel, ani ty, ani já s tím nic neuděláme. Já si vždycky jen říkám, že se na každou svini vaří voda... :?

Co se týká toho zákona tak jsi mě asi nepochopil, nebo jsem se špatně vyjádřil. Myslel jsem to tak, že pokud je někdo tak hloupej a podepíše policajtovi nezaplacenku za 1500,- na prasklou žárovku je vůl.....ač mi to neustále nejde do hlavy
Hele a neni to nahodou tak, že na pokutovej bloček se napíše (pokud vůbec něco) paragraf, za kterej byl vytrženej a udělenej, takže člověk pak ani na ulici přesně neví, co je na něm napsaný za přestupek - což se nemusí shodovat s tím, co policajt řekl?
E39 535i sedan

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 26. 05. 2006 09:51

Fx píše:
Tweety píše:
BOOST píše:A to že říkáš tweety, že lidi neznaj zákony a nebránějí se, to není argument, jednak je tady u nás v zákonech takovej bordel, že se o to nikdo nezajímá a za druhý a to je hlavní si myslím, policajt by měl snad s člověkem jednat podle zákona a ne na něj zkoušet různý hovadiny, proto, že on zná paragrafy a lidi ne. A jep ravda, že všude jsou debilové, ale ty můžeš třeba poslat do prdele atd., ale když narazíš na debila v uniformě, tak co můžeš dělat?
Souhlasim, bohužel, ani ty, ani já s tím nic neuděláme. Já si vždycky jen říkám, že se na každou svini vaří voda... :?

Co se týká toho zákona tak jsi mě asi nepochopil, nebo jsem se špatně vyjádřil. Myslel jsem to tak, že pokud je někdo tak hloupej a podepíše policajtovi nezaplacenku za 1500,- na prasklou žárovku je vůl.....ač mi to neustále nejde do hlavy
Hele a neni to nahodou tak, že na pokutovej bloček se napíše (pokud vůbec něco) paragraf, za kterej byl vytrženej a udělenej, takže člověk pak ani na ulici přesně neví, co je na něm napsaný za přestupek - což se nemusí shodovat s tím, co policajt řekl?
Jde o to jestli platil na místě, na složenku nebo nezaplacenku

hasi

Příspěvek od hasi » 26. 05. 2006 14:34

Tweety píše:
Jde o to jestli platil na místě, na složenku nebo nezaplacenku
Pokud se z občasnému listování v právních normách nepletu, tak policista může řešit přestupek formou domluvy, pokutou na místě zaplacenou v hotovosti, pokutou na místě nezaplacenou - což je na složenku, oznámením o přestupku, které zašle na místně příslušné ODSA. A o té pokutě si myslím, že byla zaplacena v hotovosti na místě a příslušník si tam pak zřejmě nakvalifikoval přestupeček jiný a zřejmě výši stanovil proto, aby byl nadřízeným pochválen za činnost. :roll:
hasi

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 26. 05. 2006 15:24

hasi píše: Pokud se z občasnému listování v právních normách nepletu, tak policista může řešit přestupek formou domluvy, pokutou na místě zaplacenou v hotovosti, pokutou na místě nezaplacenou - což je na složenku, oznámením o přestupku, které zašle na místně příslušné ODSA.
Kromě oznámení jsem toto napsal v předchozím příspěvku. Jen jsem rozdělil nezaplacenku a složenku. Protože když dostaneš nezaplacenku, neznamená, že dostaneš i složenku, pokud ji nechceš, můžeš zaplatit na policejní stanici, kterou máš například blíž jak poštu.
hasi píše: A o té pokutě si myslím, že byla zaplacena v hotovosti na místě a příslušník si tam pak zřejmě nakvalifikoval přestupeček jiný a zřejmě výši stanovil proto, aby byl nadřízeným pochválen za činnost. :roll:
To je možné. V tomto případě vidim dvě východiska. Buď byl řidič na policistu drzí a ten si na něm vybil zlost, s touto myšlenkou v této sekci asi neuspěji, a nebo holt natrefil na zmrda, kterýmu manželka přes noc nesplnila manželské povinnosti a tak si na řidiči vybijel zlost. Nadřízen tě totiž tak maximálně pochválí za činnost, žes ten přestupek vůbec dal. Je mu úplně volný, kolik jsi vybral, to je ještě do 1.7. na policistovi samotném (samozřejmě v daných hranicích). A navíc kusový režim u policie přece oficiálně neexistuje. Nehledě na to, že na dopravce (pokud výše zmiňovaného řidiče dopravák zastavil) se "kusy" moc nehoněj, není potřeba. Kdyby jsi chtěl, ráno ze služebny odejdeš s plnýma bločkama a vrátíš se s prázdnýma. Proč bys to ale dělal ?!

Nehledě na to, že jak už jsem řekl, nevidím důvod, proč se řidič policisty nezeptal, jestli prasklá žárovka ohrožuje BESIP. A beztak, kdyby řidič přemýšlel, řekne že si před jízdou vozidlo zkontroloval, jak jsi se jistě v zákonech dočetl, závadu nenašel a proto pokračoval. Proto to potom nemůže být přestupek, neboť se závada stala za jízdy vozidla. Stačí potom jen vyměnit žárovičku a tradá pokračuji v cestě.

Stále opakuji že neznalost zákona nikoho neomlouvá. Kdyby mě rodiče drželi celej život ve sklepě, já potom vylezl, někoho zabil a řekl bych, že jsem nevěděl že se to nesmí, tak pochybuji že by mě za to někdo osvobodil. A i přes to že jsem někoho úmyslně zabil, tak nemohu v našem právním systému dostat doživotí....trochu morbidní přirovnání, ale je to tak.

Jelikož jsme všichni příslušníci zkorumpovaný, příjde od 1.7. nový zákon, kde je domluva jen u jednoho přestupku. Za ostatní je sazba jednotná (nejčastěji 2500,-). Takže ti co si teď stěžovali, že jim policista dal za 20km/h nad rámec 1000,- a po druhé 200,- dostanou to co žádají....dvakrát za 2500,- + body :roll: A já až zastavim na rychlosti ženskou v 9 ráno, která mi brečí v autě, že jí v pět ráno umřela maminka (evidentně nelhala), nemohu ji pustit s tím že přeji pouze upřímnou soustrast a že přestupek řeším domluvou. Dám jí 2500,- ...to budu teprve za zmrda a takovejch střelců jako je Adam320 bude asi víc :evil:

hasi

Příspěvek od hasi » 26. 05. 2006 23:17

Tweety píše: Jelikož jsme všichni příslušníci zkorumpovaný, příjde od 1.7. nový zákon, kde je domluva jen u jednoho přestupku. Za ostatní je sazba jednotná (nejčastěji 2500,-). Takže ti co si teď stěžovali, že jim policista dal za 20km/h nad rámec 1000,- a po druhé 200,- dostanou to co žádají....dvakrát za 2500,- + body :roll: A já až zastavim na rychlosti ženskou v 9 ráno, která mi brečí v autě, že jí v pět ráno umřela maminka (evidentně nelhala), nemohu ji pustit s tím že přeji pouze upřímnou soustrast a že přestupek řeším domluvou. Dám jí 2500,- ...to budu teprve za zmrda a takovejch střelců jako je Adam320 bude asi víc :evil:
Za Zmrda je zřejmě každý, kdo někomu šáhne do peněženky - to je v těchto zeměpisných šířkách zvykem. hlavně slavná demokracie udělala s Policie ČR bezzubou složku a pak na druhou stranu křičí, že je olicie nečinná. K tý dopravě: v Německu stojíš pneumatikou na rantlu chodníku a německý příslušník ti napaří pořádnou dardu v eurech a neřekneš ani popel a jsi rád, že to tak dopadlo, v USA vylezeš při silniční kontrole z auta a policista tě odpráskne jak psa a nikdo se ničemu nediví... Tady v Čechách každý diskutuje, ačkoliv má dle zákona uposlechnout výzvy policisty :x Takže shrnuto: každej na Tebe bude pyskovat, když mu dáš pokutu, ale pak když půjde do tuhého rád uvidí hlídku policie, která zakročí. to že máš bílou košili neznamená, že časem nebudeš v modré...
hasi

hasi

Příspěvek od hasi » 26. 05. 2006 23:18

Tweety píše: Jelikož jsme všichni příslušníci zkorumpovaný, příjde od 1.7. nový zákon, kde je domluva jen u jednoho přestupku. Za ostatní je sazba jednotná (nejčastěji 2500,-). Takže ti co si teď stěžovali, že jim policista dal za 20km/h nad rámec 1000,- a po druhé 200,- dostanou to co žádají....dvakrát za 2500,- + body :roll: A já až zastavim na rychlosti ženskou v 9 ráno, která mi brečí v autě, že jí v pět ráno umřela maminka (evidentně nelhala), nemohu ji pustit s tím že přeji pouze upřímnou soustrast a že přestupek řeším domluvou. Dám jí 2500,- ...to budu teprve za zmrda a takovejch střelců jako je Adam320 bude asi víc :evil:
Za Zmrda je zřejmě každý, kdo někomu šáhne do peněženky - to je v těchto zeměpisných šířkách zvykem. hlavně slavná demokracie udělala s Policie ČR bezzubou složku a pak na druhou stranu křičí, že je olicie nečinná. K tý dopravě: v Německu stojíš pneumatikou na rantlu chodníku a německý příslušník ti napaří pořádnou dardu v eurech a neřekneš ani popel a jsi rád, že to tak dopadlo, v USA vylezeš při silniční kontrole z auta a policista tě odpráskne jak psa a nikdo se ničemu nediví... Tady v Čechách každý diskutuje, ačkoliv má dle zákona uposlechnout výzvy policisty :x Takže shrnuto: každej na Tebe bude pyskovat, když mu dáš pokutu, ale pak když půjde do tuhého rád uvidí hlídku policie, která zakročí. to že máš bílou košili neznamená, že časem nebudeš v modré... :wink:
hasi

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 26. 05. 2006 23:30

hasi píše: to že máš bílou košili neznamená, že časem nebudeš v modré... :wink:
Věř tomu že ne :D Už když jsem šel k Policii, řekl jsem jim, že pokud nebude místo na dopravce nebo dálniční, ať mě rovnou vyškrtnou. Šahat špinavejm cikánům do kapes jestli zrovna nenesou někam prodat fet nebudu, tomu věř. Ale jinak jsem rád, že jsi jeden z mála, kteří na to koukají z neutrálního hlediska. Ani jako řidič kterej dostal pokutu, ani jako policajt, kterej pokutu dal.

hasi

Příspěvek od hasi » 26. 05. 2006 23:44

:wink:
hasi

Joez Stone

Příspěvek od Joez Stone » 29. 05. 2006 14:11

Tweety píše:
hasi píše: to že máš bílou košili neznamená, že časem nebudeš v modré... :wink:
Věř tomu že ne :D Už když jsem šel k Policii, řekl jsem jim, že pokud nebude místo na dopravce nebo dálniční, ať mě rovnou vyškrtnou. Šahat špinavejm cikánům do kapes jestli zrovna nenesou někam prodat fet nebudu, tomu věř. Ale jinak jsem rád, že jsi jeden z mála, kteří na to koukají z neutrálního hlediska. Ani jako řidič kterej dostal pokutu, ani jako policajt, kterej pokutu dal.[/quo

Si polda.!!!Potřeboval bych něco od tebe vědět. Dodělal jsem maturitu a chtěl jsem jít k policii. Asi na dopraváka, nevím. Ale mám brýle 1,7 D. Nikdo mi říkal, že berou jen do 0,5. Je to pravda? Dík
Ženy chtěj být se mnou a muži jako já.

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 29. 05. 2006 19:58

hasi píše: Za Zmrda je zřejmě každý, kdo někomu šáhne do peněženky - to je v těchto zeměpisných šířkách zvykem. hlavně slavná demokracie udělala s Policie ČR bezzubou složku a pak na druhou stranu křičí, že je olicie nečinná. K tý dopravě: v Německu stojíš pneumatikou na rantlu chodníku a německý příslušník ti napaří pořádnou dardu v eurech a neřekneš ani popel a jsi rád, že to tak dopadlo, v USA vylezeš při silniční kontrole z auta a policista tě odpráskne jak psa a nikdo se ničemu nediví... Tady v Čechách každý diskutuje, ačkoliv má dle zákona uposlechnout výzvy policisty :x Takže shrnuto: každej na Tebe bude pyskovat, když mu dáš pokutu, ale pak když půjde do tuhého rád uvidí hlídku policie, která zakročí. to že máš bílou košili neznamená, že časem nebudeš v modré... :wink:
No s tím, že policie zakročí bych byl teda opatrnej. Můžu klidně uvést příklad, je to tak měsíc. Tady u nás do jednoho baru přišlo pár spoluobčanů tmavší pleti a chvíli byl klid, potom se jeden začal navážet do holky jednoho kluka, takže logicky ten kluk po něm vyjel a už na něm vyseli všichni kolegové toho cikána. Zavolali se policajti, mají to asi 30m od služebny a protože se tam začlo rvát víc lidí, tak jen čuměli před barem a zavolali tomu klukovi sanitku, toho chudáka dokopali, že ležel v kaluž krve a z koulí měl sekanou. Nic neudělali a nestalo se to poprvý, tak jak se potom můžeš spoléhat a věřit policii? :roll:
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7 :twisted:

olda barta

Příspěvek od olda barta » 30. 05. 2006 06:47

No nic chlapci,
tak koukám, že jsme se od alergie na PČR-ku na naše e30 dostali k alergii na nepřizpůsobivé přistěhovalce tmavší pleti....
možná bude lepší toto téma uzavřít, jinak se dostanem k politice a přínos pro toto forum bude mizivý...
Pokud teda souhlasíte, tak bych to tímto uzavřel...
pokud ne, tak pište dál..vaše věc...
e36 323i coupe............

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 30. 05. 2006 16:40

olda barta píše:No nic chlapci,
tak koukám, že jsme se od alergie na PČR-ku na naše e30 dostali k alergii na nepřizpůsobivé přistěhovalce tmavší pleti....
možná bude lepší toto téma uzavřít, jinak se dostanem k politice a přínos pro toto forum bude mizivý...
Nee, to jsi špatně pochopil, můj příspěvek sice byl o spoluobčanech tmavší pleti, ale to je jedno i kdyby se tam pral někdo jinej, tak hlavní podstata mého příspěvku byla o to, že policie nic neudělala. :wink: 8)
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7 :twisted:

olda barta

Příspěvek od olda barta » 30. 05. 2006 16:49

BOOST píše:
Nee, to jsi špatně pochopil, můj příspěvek sice byl o spoluobčanech tmavší pleti, ale to je jedno i kdyby se tam pral někdo jinej, tak hlavní podstata mého příspěvku byla o to, že policie nic neudělala. :wink: 8)
Ok , nic proti tvýmu příspěvku..já to myslel tak nějak všeobecně..
Ale jinak díky za všechny věcné příspěvky, je vidět, že většina z nás má na PČR stejný názor...

Reno...

Příspěvek od Reno... » 30. 05. 2006 18:15

olda barta píše:
BOOST píše:
Ok , nic proti tvýmu příspěvku..já to myslel tak nějak všeobecně..
Ale jinak díky za všechny věcné příspěvky, je vidět, že většina z nás má na PČR stejný názor...
Já s policií nikdy neměl větší problémy, vždycky jsem s nimi jednal slušně aa většinou se dalo všechno okecat 8)
Obrázek

hasi

Příspěvek od hasi » 31. 05. 2006 02:30

BOOST píše:
hasi píše: Za Zmrda je zřejmě každý, kdo někomu šáhne do peněženky - to je v těchto zeměpisných šířkách zvykem. hlavně slavná demokracie udělala s Policie ČR bezzubou složku a pak na druhou stranu křičí, že je olicie nečinná. K tý dopravě: v Německu stojíš pneumatikou na rantlu chodníku a německý příslušník ti napaří pořádnou dardu v eurech a neřekneš ani popel a jsi rád, že to tak dopadlo, v USA vylezeš při silniční kontrole z auta a policista tě odpráskne jak psa a nikdo se ničemu nediví... Tady v Čechách každý diskutuje, ačkoliv má dle zákona uposlechnout výzvy policisty :x Takže shrnuto: každej na Tebe bude pyskovat, když mu dáš pokutu, ale pak když půjde do tuhého rád uvidí hlídku policie, která zakročí. to že máš bílou košili neznamená, že časem nebudeš v modré... :wink:
No s tím, že policie zakročí bych byl teda opatrnej. Můžu klidně uvést příklad, je to tak měsíc. Tady u nás do jednoho baru přišlo pár spoluobčanů tmavší pleti a chvíli byl klid, potom se jeden začal navážet do holky jednoho kluka, takže logicky ten kluk po něm vyjel a už na něm vyseli všichni kolegové toho cikána. Zavolali se policajti, mají to asi 30m od služebny a protože se tam začlo rvát víc lidí, tak jen čuměli před barem a zavolali tomu klukovi sanitku, toho chudáka dokopali, že ležel v kaluž krve a z koulí měl sekanou. Nic neudělali a nestalo se to poprvý, tak jak se potom můžeš spoléhat a věřit policii? :roll:
To víš to jsou zvyky od dob, co byli komáři (komunisti), takhle mi to známý říkal, že se vždy počkalo před hospodou než se to pobije a pak ten nejvíc zmlácenej byl poškozenej :lol: . Ne teďka vážně: asi je to o přístupu, potkávám policajty, kteří by Ti nepomohli i kdyby jich bylo 3x tolik - tito šli zřejmě k policii kvůli jistotě a snaží se proplouvat - to jsou ty zmrdíci, co člověka pruděj, že má zatmavený lampy apod - tyto policajty bych přeřadil na hlídače parkovišť. druzí, které znám z mých sportovních aktivit jsou úplně normální kluci, kteří se nebojí postavit se komukoliv, či pomoci kdykoliv a komukoliv... je fakt, že tito se na práci u policie vyserou a jsou dělat radši ochranku apod., kdy se nemusejí potkávat s výše uvedenýma zmrdíkama. Toť můj názor a zkušenost. Já osobně od nikoho nic neočekávám a věřím sám sobě :wink:
hasi

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 31. 05. 2006 06:47

Joez Stone píše: Si polda.!!!Potřeboval bych něco od tebe vědět. Dodělal jsem maturitu a chtěl jsem jít k policii. Asi na dopraváka, nevím. Ale mám brýle 1,7 D. Nikdo mi říkal, že berou jen do 0,5. Je to pravda? Dík
To ti přesně nepovim. Vim, že tu je kolega, co těch 1,5 má určitě. Nejlehčí je se jít zeptat přímo k náboráři ve Vašem městě

hawkhammer

Příspěvek od hawkhammer » 01. 06. 2006 20:00

No ja se ted trochu vratim k puvodnimu tematu ... kdyz sem cetl ty prispevky jak sou policajti vetsinou vysazeny na E30 a autu podobnym tk sem si uvedomil ze sem mel teda velky stesti pac kdyz sem kupoval moji E30 tak byla bez papiru a jel sem s ni 150km a tak kolem 9 hodiny takze uz pomalu za tmy ..
by byl asi docela pruser kdyby me chytli co ?? :twisted:

athlon_137

Příspěvek od athlon_137 » 01. 06. 2006 22:48

hawkhammer píše:No ja se ted trochu vratim k puvodnimu tematu ... kdyz sem cetl ty prispevky jak sou policajti vetsinou vysazeny na E30 a autu podobnym tk sem si uvedomil ze sem mel teda velky stesti pac kdyz sem kupoval moji E30 tak byla bez papiru a jel sem s ni 150km a tak kolem 9 hodiny takze uz pomalu za tmy ..
by byl asi docela pruser kdyby me chytli co ?? :twisted:
ono to de aji 250km s jinyma znackama :P

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 01. 06. 2006 23:39

no ja jeste svini poldu nepotkal, a ze sem toho uz ve vsim moznym anjzdil hezke kilometry 8) rekord mam za pul hodiny 10.tis na pokutach :lol:
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

olda barta

Příspěvek od olda barta » 02. 06. 2006 05:23

Max-Max píše:no ja jeste svini poldu nepotkal, a ze sem toho uz ve vsim moznym anjzdil hezke kilometry 8) rekord mam za pul hodiny 10.tis na pokutach :lol:
No ty krávo, co jsi prováděl Maxi....
to je docela hezký sponzoring státní kasy...:-)

Odpovědět