vodní pumpa?
vodní pumpa?
mam problem nebo spis takhle neni to problem ale stve me to.nastartuju motor za studena 320i plast motronic a zezacatku vubec neni slyset,myslim tu vodni pumpu.jak se ale zacne ohrivat motor tak zacne vydavat zvuky neco jako kdyby byly v hajki loziska ja vim ze neni ulozena v loziskach ale je to takovej podobnej hluk.neni to tak strasny ale prece jenom je to nejhlucnejsi na tom bezicim motoru.servo je v poradku to jde potichu,to sami altik u toho sem i menil loziska a tak dale ale ta pumpa proste pri zahrati zacne vydavat tyhle zvuky.mam se na ni vysrat nechat to bejt a az zacne tyct koupit novou nebo to mam vymenit hned?jo a jeste dve veci kdyz lehounce pridam plyn opravdu jen o par otacek tak to ten zvuk prestane delat a ta druha vec je jestli neni mozny ze ji vadii ze je tam hrozne malo fridexu?tod vse.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

Re: vodní pumpa?
Vymenit hned aj ja som mal doma novu pumpu a ta stara robila presne co popisujes no stalo sa to co som necakal odisla cca 30 km od domu a co pak? pritiahli ma domov a vymenil som ju tak ci tak. uz by som to nikdy neodlozil na neskor. ale keby som to na fore necital ze NEODKLADAJ TO A VYMEN CIM SKOR.vlada320 píše:.mam se na ni vysrat nechat to bejt a az zacne tyct koupit novou nebo to mam vymenit hned??

MAX je svedkom

Piettro 316i, M40
Re: vodní pumpa?
hele a nevi na kolik tak vyjde nova?staci druhovyroba.Piettro píše:Vymenit hned aj ja som mal doma novu pumpu a ta stara robila presne co popisujes no stalo sa to co som necakal odisla cca 30 km od domu a co pak? pritiahli ma domov a vymenil som ju tak ci tak. uz by som to nikdy neodlozil na neskor. ale keby som to na fore necital ze NEODKLADAJ TO A VYMEN CIM SKOR.vlada320 píše:.mam se na ni vysrat nechat to bejt a az zacne tyct koupit novou nebo to mam vymenit hned??
MAX je svedkom
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

jasny moc dik za radu.Piettro píše:ja som dal za svoju cca 2000 Sk.- (aj to len cez kamarata) a je deutschland, nejaka ital vyroba mi bola nukana za cca 1200 Sk! takze u teba to bude tak od 800 až 900 hore ako to bolo spomenute. ak mozes tak as vyhni plastovym lopatkam

vodní pumpa
takže co vim tak od firmy Febi 1541 s dph
a od Schindelare je za 1800 bez dph
ale ty to ceny jsou na 2.5ku, takže na 2.0 bude o něco levnější
snad ti to pomůže
zatim
a od Schindelare je za 1800 bez dph
ale ty to ceny jsou na 2.5ku, takže na 2.0 bude o něco levnější
snad ti to pomůže

zatim
Rozdíl mezi pumpou m20 plast-chrom
Prosím o pomoc,měnil jsem motor a když byl motor vyndaný tak jsem měnil rozvody i vodní pumpu,ale nevěděl jsem je více druhů vodních pump(motor m20),samo že jsem dostal typ s 2 nátrubkama,a já měl mít jen jeden(neporovnával jsem je,tvarem pasovala,a na to že je jiná jsem přišel až při zapojování hadic,měnit už jsem nešel protože už je to nějakou dobu co jsem jí kupoval,zaslepit ten nevyužitý nátrubek není problém,ale nějak se mi to nedaří ovzdušnit,nevíte někdo jestli má chrom s plastem stejný směr vodního okruhu,jestli je vrtulka na čerpadle stejná a liší se to jen tím dalším nátrubkem .Díky moc za rady.