protože já je občas prodávám.

Tak na to bych mu řekl, že nesouhlasím s uložením pokuty a do protokolu (pokud by vůbec byli ochotný ho vypisovat) bych napsal, že mi výše pokuty přišla nepřiměřená k danému přestupku, chování policisty bylo účelové a arogantní a ještě něčím takových to vyšperkovat a pak bych viděl jak by to řešili. Já mám takovou zkušenost - jednou mě taky takhle chytli a nemohli najít nic až pak našel nějakou prkotinu a že prý za 2.000,- tak jsem nesouhlasil, vše jsme sepsali, já tam napsal svoje stanovisko a nedostal jsem ani kopii! je to cca 3 roky a nikdo nic neřešil. To je tak když policisti sázejí na to že tě zastraší a myslí si že proti tomu není obrany. Ale stačí si přečíst zákony a člověk zjistí, že proti takovýmhle "ego honičům" je velmi jednoduchá a hlavně účinná obrana, ale základem je slušné jednání ze strany řidiče to pak většinou i policajti s tebou jednají jinak - koneckonců jsou to taky jenom lidi.101330 píše:Dostal jsem 1500,- za žárovičku.
***Tweety píše:Nevěřím, že někdo dal pokutu 1500,- za žárovičku, je to výmysl. Za tento přestupek se smí dát nejvyšší pokuta 1000,- v blokovém řízení. Tak tady z nikoho nedělej vola
V tomto případě by mě zajímalo, jak to policista doložil svému nadřízenému a je to především pouze blbost tvého kamaráda.Flery píše:prisaham ze kamos dostal za to ze nemel ruceni poviny 5000 kč na fleku na slozenku....takze to do 2000 je fakt picovina kdybych mu to nezarizoval tak bych tomu neveril
Souhlasim, bohužel, ani ty, ani já s tím nic neuděláme. Já si vždycky jen říkám, že se na každou svini vaří voda...BOOST píše:A to že říkáš tweety, že lidi neznaj zákony a nebránějí se, to není argument, jednak je tady u nás v zákonech takovej bordel, že se o to nikdo nezajímá a za druhý a to je hlavní si myslím, policajt by měl snad s člověkem jednat podle zákona a ne na něj zkoušet různý hovadiny, proto, že on zná paragrafy a lidi ne. A jep ravda, že všude jsou debilové, ale ty můžeš třeba poslat do prdele atd., ale když narazíš na debila v uniformě, tak co můžeš dělat?