Severni cechy
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ja to neresim, ja vim, ze clovek, co se v tom vyzna se pozastavi, pokeca...proste pohodicka, a do casaku to fotit nepotrebuju, uz sem tam nejaky svy auto mel
na tro bylo corrado, takovej show car, ale s tim rozdilem, ze ja s nim jezdil denne do prace
a mel sem ho vyfoceny i ve svete motoru

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
já se toho auta potřebuju zbavit.. ne ho dávat do kupy....šetřim na jiný novější...to moje je jedno z prvních E30..ale na dovolenou mě dovezlo..a to dobře.. proto sem se rozhodl proE30 i po tomhle....je to pohodlný a velký auto pro dva(tři když se vzádu chrápe během jízdy)
jinak srázeček by v DC by šel..parkoviště tu sou (tesco nebo u bejvalýho plusu) a na novym moste se to dá taky pěkně rozjet (bez policajtů a radarů část má novej potah)
jinak srázeček by v DC by šel..parkoviště tu sou (tesco nebo u bejvalýho plusu) a na novym moste se to dá taky pěkně rozjet (bez policajtů a radarů část má novej potah)
dočasný konec BMW 
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Re: ..
To starý sis tam mohl nechat a u nějakýho hypermarketu jsi mohl ukázat že se tam sešlo pár příznivců BMWSean píše:Možná i 5:-)))
A že Máca nemá co ukazovat????Co Teprve já:-))))ale už mám new pneu,tak bych mohl i někam bez starostí dorazit
- scandinavian
Re: ..
mě taky bylo řečeno sleduj téma a dozvíš se, sleduju ho už půl roku skoro a nic sem se nedozvěděl kromě toho, kdo co nemá na autě hotovýTweety píše:No tak ti co chtěli se nakonec vždycky nějak domluviliSean píše:Koukám že se snažíte domluvit už přes půl roku snad:-))))))))
zéwlovat :rock:
..
Co takhle rekapitulace??????????
kdo je odkud???????????????????
Maca - Litvínov
Sean - Litvínov
..............................
to scandinavian:asi má každej strach že bude mít to nejhorší bawo:-))
myslím že vyhraju já:-)))Tím pochybnosti ostatních ruším a můžem to domluvit.-)
kdo je odkud???????????????????
Maca - Litvínov
Sean - Litvínov
..............................
to scandinavian:asi má každej strach že bude mít to nejhorší bawo:-))
myslím že vyhraju já:-)))Tím pochybnosti ostatních ruším a můžem to domluvit.-)
- scandinavian