E23 728i help
E23 728i help
Čus lidi potřebuju jakoukoliv radu ohledně týhle starý sedmy, potřebuju jakýhokoli nadšence kterej by mě pomohl s opravou motoru a řešením všech možnejch věcí atd. díky
BMW Perfektion im Detail
E23 728i help
Jedná se hlavně o generálku motoru a ...protože mi ho nedávno vykradli a chtěli ujet, vybrousili mi zapalovací skříňku a zrušili všechny zámky naštěstí se jim to nepovedlo,protože neby benál ale pěkně to zkurvili... tak si s tím teď lámu hlavu jak to všechno opravit a hlavně nemám kde se v tom hrabat protože bydlím v bytovce
BMW Perfektion im Detail
Nechci to moc bastlit jiným motorem jsem 2hej majitel... auto má hovno najeto je jak ,,nový,, r.v.1978 2,8litru 6V automat. Je tam v prdeli těsnění pod hlavou a pár drobností ... potřebuju to někde do mrtě rozebrat a analyzovat všechny průsery a trošku se tím zabejvat... nic víc a samo ty nový zámky,rozrezali mi všechno kolem zapalování ... 

BMW Perfektion im Detail

Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Bude mi chybět, byla to dobrá žena

- Fido
- Velký bratr ..... Hartge
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,
už jsme si psali po SZ, pokud nemáš peníze nazbyt tak ti nezbyde nic jinýho než svépomoc, ale výměna těsnění pod hlavou + věci okolo nebudou stát v rozumným servisu raketu. Nutno ještě dodat, že nemáš 2.8i, ale 2.8 karburátor, 170 PS. Toho auta by byla fakt škoda, není téměř zrezlý, má dobrou výbavu, tak šup s ním někam k doktorovi, ať se můžeš ukázat někde na sraze.
P.S. Pokud by však motoru bylo něco závažnějšího nebo jsi chtěl silnější, tak máme jeden 3,5 na skladě
už jsme si psali po SZ, pokud nemáš peníze nazbyt tak ti nezbyde nic jinýho než svépomoc, ale výměna těsnění pod hlavou + věci okolo nebudou stát v rozumným servisu raketu. Nutno ještě dodat, že nemáš 2.8i, ale 2.8 karburátor, 170 PS. Toho auta by byla fakt škoda, není téměř zrezlý, má dobrou výbavu, tak šup s ním někam k doktorovi, ať se můžeš ukázat někde na sraze.
P.S. Pokud by však motoru bylo něco závažnějšího nebo jsi chtěl silnější, tak máme jeden 3,5 na skladě

sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li
E23 728 help
Jo jo je to karburátor ...zkusím asi nějakýho doktora, nevěděl by si o někom? A taky ty zámky mě serou potřebuju na toho svýho dědu hafo dílů...
BMW Perfektion im Detail
Nestalo to nahodou kdysi v hostivici v tom bazaru...?? ze svajcu ..
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...