nevím co s penězi...
- scandinavian
nevím co s penězi...
http://auto.idnes.cz/odtahy-aut-v-metro ... tomoto_fdv
tak jaká je odpovídající cena za ty dva idioty, co shledaj auto odtaženímhodným, za příjezd hyeny s jeřábem, naložení a odtah o dva kilometry dál na zmrdicentrálu? tři tisíce, pět nebo deset? radní potřebujou obměnit vozový park zjevně, takže se bude zdražovat.... svině.
tak jaká je odpovídající cena za ty dva idioty, co shledaj auto odtaženímhodným, za příjezd hyeny s jeřábem, naložení a odtah o dva kilometry dál na zmrdicentrálu? tři tisíce, pět nebo deset? radní potřebujou obměnit vozový park zjevně, takže se bude zdražovat.... svině.
zéwlovat :rock:
- scandinavian
- scandinavian
a ty chudáci čekaj za rohem s vypsanym lístečkem,aby proběhli kolem auta, dali ho tam a utekli, aby je u toho majitel nechytil a nezprasil je, jak si zasloužej.... dneska sem zase muchlal a šlapal po lístečku, co sem našel za stěračem... kdybych chtěl zaparkovat na legal místo, tak se může stát, že pojedu několik stanic tramvají zpátky domu.. a já v týhle zemi zajetý platim nemalý daně, tak chci přijet domu, zaparkovat a jít se najíst atd.. a né, že na mě číhaj chudáci placenejch z mejch daní, aby mi znepříjemnili co možná nejvíc život.. vždyt sem jen trapnej obyčejnej občan...
zéwlovat :rock:
teda to je akorat cerstve..... u nas se pochopitelne taky parkuje slozite
kdyz si v zime u me byl pro svetla LAR, tak zaparkoval takze auto nechal norm. v provozu a vono nic nejelo.............................
ale abych se vratil............ tak min. tyden cucim na svoje auti
prijizdi jedno civilni, kdosi volajici,...................... v zapeti odtahovka + ete jedno vozidlo zvedli nalozili odjeli, to prosim ve 2 v noci
ramus jako krava, jak to auto zvedli, tak stat pred zvedanym ja, letim dolu a dozoruju, pac zvedane vozidlo melo vykyv snad do 15 OS
prekvapila me ta hodina ale kdyz tam parkuje znamej co ma trosku rozmernejsi vozitko combicek tak toho nikdy nevezmou

kdyz si v zime u me byl pro svetla LAR, tak zaparkoval takze auto nechal norm. v provozu a vono nic nejelo.............................
ale abych se vratil............ tak min. tyden cucim na svoje auti
prijizdi jedno civilni, kdosi volajici,...................... v zapeti odtahovka + ete jedno vozidlo zvedli nalozili odjeli, to prosim ve 2 v noci
prekvapila me ta hodina ale kdyz tam parkuje znamej co ma trosku rozmernejsi vozitko combicek tak toho nikdy nevezmou
Klasika....vetsinou mestaci....Ja jsem nedavno dostal, ze jsem nestal 5m od hranice krizovatky. A to se jednalo o krizovatku 2 jednosmerek, takze minimalne po jedny strane parkovani klidne az do krizovatky nicemu nevadi ze...kdyz je to jednosmerka.... Okolo plno vjezdu do garazi a kazdej druhej z pulku zaterasenej nejakym autem, ale ty tam klidne nechaj stat a daj pokud za to ze stojim asi tak 3,5 a ne 5m od krizovatky.
Njn proste jednou podle "predpisu" a nemyslej u toho. Skoro by jim nekdo mel zaplatit skoleni feroveho jednani.....
Njn proste jednou podle "predpisu" a nemyslej u toho. Skoro by jim nekdo mel zaplatit skoleni feroveho jednani.....
BMW - uzijte si to 
----------------------------------------------------
ex e30 325e
ex e30 318is R.I.P.
e36 320i mit Vanos
----------------------------------------------------
ex e30 325e
ex e30 318is R.I.P.
e36 320i mit Vanos