děravá nádrž
děravá nádrž
Zdar pánové, prosil bych o radu. O víkendu jsem dělal spojkové ložisko a při tom jsem zjistil, že mám kapánek prorezlou nádrž u přepadu mezi levou a pravou půlkou. Nemohl by jste mi někdo poradit jestli existuje nějaké lepidlo, kterým bych to zadělal? Neteče to úplně, ale trochu to tam rosí. Předem děkuji za rady.
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Tak odzadu, rozdíl tam je určitě v objemu pak u chromáka je čerpadlo vně a u plasťáka je uvnitř nádrže.
Lepidla existujou, zeptej se v autodílech, já měl malou dirku a je to zatím v pohodě. Dělal mi to známej v servisu, tak neznám přesně značku toho lepidla, říkal nějaký tekutý kovy, to asi určitě nebudou, ale bylo to dvousložkový.
Lepidla existujou, zeptej se v autodílech, já měl malou dirku a je to zatím v pohodě. Dělal mi to známej v servisu, tak neznám přesně značku toho lepidla, říkal nějaký tekutý kovy, to asi určitě nebudou, ale bylo to dvousložkový.

BMW The Ultimate Driving Machine
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě je to furt nejlepší cesta k opravě dirky v nádrži. Sundávat nádrž a zaletovávat dirku je podle mě pěkná sranice. Nádrž se musí napustit vodou, pak dobře vypláchnout,..., nehledě na pakárnu s demontáží, montáží. Kámoš takhle jednou koupil nádrž z vrakoviště a pak zjistil, že je ještě horší jak ta jeho původní.
BMW The Ultimate Driving Machine