Montáž centrálu do necentrálový E30
Montáž centrálu do necentrálový E30
Mam E30 (2dv.) s klasickýma zámkama. Koupil jsem starší motorky (3ks) k centrálům včetně veškerý dveřní elektriky. U jednoho motorku je i konzole na uchycení (podle ní kdyžtak dodělam ostatní). Relé nemam, ale snad ještě bude.
Nevíte někdo elektrický zapojení a zkušenosti a rady se zástavbou na necentrálový zámky?
Díky za každou radu...
Nevíte někdo elektrický zapojení a zkušenosti a rady se zástavbou na necentrálový zámky?
Díky za každou radu...
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
na origo serva neni zadna konzole na uchyceni....jde to rovnou sroubkama do plechu dveri to co mas bude asi servo k nadrzi tam je spesl drzak
pokud sis koupil jen dverni kabelaz preju hodne stesti pri zapojovani kabelaze ktera vede od RJ ke dverim a nezamotej se do toho
zamky potrebujes jiny
k servum musis mit tahla
atd...

pokud sis koupil jen dverni kabelaz preju hodne stesti pri zapojovani kabelaze ktera vede od RJ ke dverim a nezamotej se do toho

zamky potrebujes jiny
k servum musis mit tahla
atd...
Dá se něco z toho udělat doma "na koleni"? Ty zámky nejdou nějak upravit?Maranelo píše:na origo serva neni zadna konzole na uchyceni....jde to rovnou sroubkama do plechu dveri to co mas bude asi servo k nadrzi tam je spesl drzak![]()
pokud sis koupil jen dverni kabelaz preju hodne stesti pri zapojovani kabelaze ktera vede od RJ ke dverim a nezamotej se do toho![]()
zamky potrebujes jiny
k servum musis mit tahla
atd...
Já to řešil asi takhle: sice sem taky člověk který by chtěl mít v autě všechno jenom originál BMW ale někdy se chce zamyslet jestli to stojí za tu námahu když to jde jednodušeji a stejně to nikdo nezjistí
http://www.autodoplnky.cz/index1.php?ty ... zi=2494866
a je po problémech s nějakým upravováním a za tu cenu, navíc si myslím že od originálu nepoznáš rozdíl.
a je po problémech s nějakým upravováním a za tu cenu, navíc si myslím že od originálu nepoznáš rozdíl.
coupe 316i 1989 BMW je BMW, VOLVO je VOLVO proto máme obě. Ostatní sou jenom auta
Nový přírůstek 323i chromák.

a super machrovina je dát tam tohle
http://www.levnealarmy.cz/detail.php?id=15
někde sem se dočetl že by prý snad měly ty serva jít připojit přímo na tu jednotku toho klíče, ale není to potvrzené
http://www.levnealarmy.cz/detail.php?id=15
někde sem se dočetl že by prý snad měly ty serva jít připojit přímo na tu jednotku toho klíče, ale není to potvrzené
coupe 316i 1989 BMW je BMW, VOLVO je VOLVO proto máme obě. Ostatní sou jenom auta
Nový přírůstek 323i chromák.

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
neupravis, necerntralovej zamek to vyslovene nema, musis vymenit mechaniku....Paris píše:Kdyžtak jestli někdo máte nějakej centrálovej zámek venku, tak PLS pošlete foto , já si to zkusim podle toho upravit...
Dík moc...
jinak, mas toho malo, potrebujes 4 zamky - dvere, dvere, kufr, nadrz. Konzole jde k nadrzi, ostatni maji pripraveny diry.Potrebujes komplet kablovacku, dverni spinace, RJ centralu, zamky, tahla. Kompeltni kabelovejsvazek znamena, ze mas i PINy do dvernich kontaktu.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
--Já mám teda jenom 2 dveře ,ale když sme tam montovali centrál dohromady s alarmem tak sem použil akorát ŘJ alarmu(to je asi jasný),dveřní spínače sme použili ty co tam sou origo na vnitřní osvětlení a osvětlení kufru a zámky dveří sme vyndali a navařili na ně akorát očka na táhla motorku, na kterej mj. sem tam měl už origo díry.Jako nevim jak je to u 4-dvéře, ale je o dost jednodušší to tam nacpat rovnou i s alarmem-spousta věcí odpadne...
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci 
Veškeré opravy vozů všech značek

Veškeré opravy vozů všech značek
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
dverni spinac je taky spinac vevnitr dveri kterej snima otoceni mechanizmu zamkuCvrcek Martin píše:--Já mám teda jenom 2 dveře ,ale když sme tam montovali centrál dohromady s alarmem tak sem použil akorát ŘJ alarmu(to je asi jasný),dveřní spínače sme použili ty co tam sou origo na vnitřní osvětlení a osvětlení kufru a zámky dveří sme vyndali a navařili na ně akorát očka na táhla motorku, na kterej mj. sem tam měl už origo díry.Jako nevim jak je to u 4-dvéře, ale je o dost jednodušší to tam nacpat rovnou i s alarmem-spousta věcí odpadne...
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
No, tak škoda, že jsem to nevěděl dřívjery píše:Já to řešil asi takhle: sice sem taky člověk který by chtěl mít v autě všechno jenom originál BMW ale někdy se chce zamyslet jestli to stojí za tu námahu když to jde jednodušeji a stejně to nikdo nezjistí