Vyměním př.tapec na 4dvéř bezdír na kličky za proděravěný
Vyměním př.tapec na 4dvéř bezdír na kličky za proděravěný
Vyměním tapec bez díry na kličku oken za tapec s dírou na kličku - barva černá koženka se šedivým polstrováním (prostě kdo má el. okna a má tam záslepku a je z Prahy nebo je ochoten přijed tak ať zavolá) co nejdříve - nechce se mi to ničit - tel:776 155 201 Aleš
Naposledy upravil(a) Aleš 325i dne 09. 05. 2006 22:13, celkem upraveno 1 x.
Napíšu ti to ještě jednou - 4dvéř černá koženka šedivý polstrování bez vzoru - pokusím se to vyfotit , ale myslím si že je to zbytečné - je tapec jako tapecLenoch píše:tak to jsi borec!!! Heled a jakej je na tom semiši vzor?? Nemůžeš to blejsknout? To je čtyřdvéřo nebo dvou?Aleš 325i píše:Nikdo nemá tapec se záslepkou ???
hm.. tak přesně takový nesnášim... co si inzerát nepřečtou pořádně a ptaj se na to, co už bylo napsáno....Aleš 325i píše:Napíšu ti to ještě jednou - 4dvéř černá koženka šedivý polstrování bez vzoru - pokusím se to vyfotit , ale myslím si že je to zbytečné - je tapec jako tapecLenoch píše:tak to jsi borec!!! Heled a jakej je na tom semiši vzor?? Nemůžeš to blejsknout? To je čtyřdvéřo nebo dvou?Aleš 325i píše:Nikdo nemá tapec se záslepkou ???
- zdene
- E30.cz mecenáš
Lenoch: To by byla věčná škoda! Už tak je těch bezdírovejch poskromnu a tímto bys jedny zničilLenoch píše:vyser se na lidi a udělej si tam díry, než se někoho prosit... tak zatím:)
Aleš: Bych to zkusil radši prodat a koupit dírový a když se zadaří tak na tom ještě vyděláš
E46 330D
E30 323i
327i
325i
335i
328i
X5 4,8is
E30 323i
X5 4,8is
jenže než se to prodá, tak na tom Aleš vyroste... a jakou může nahodit cenu?? S dírama se prodávaj tak za 500 všechny, takže bez děr tak max 1000 za všechny... tj vydělá na tom 500Kč podle mě tak za měsíc... dřív se asi nikdo bohužel neozve... takže můj přístup by asi byl, než měsíc čekat až si to někdo koupí, vzal bych skalpel do ruky:/ Pakliže by mi nevadilo, že se to někde bude měsíc válet:)zdene píše:Lenoch: To by byla věčná škoda! Už tak je těch bezdírovejch poskromnu a tímto bys jedny zničilLenoch píše:vyser se na lidi a udělej si tam díry, než se někoho prosit... tak zatím:)![]()
Aleš: Bych to zkusil radši prodat a koupit dírový a když se zadaří tak na tom ještě vyděláš
Lenoch píše:jenže než se to prodá, tak na tom Aleš vyroste... a jakou může nahodit cenu?? S dírama se prodávaj tak za 500 všechny, takže bez děr tak max 1000 za všechny... tj vydělá na tom 500Kč podle mě tak za měsíc... dřív se asi nikdo bohužel neozve... takže můj přístup by asi byl, než měsíc čekat až si to někdo koupí, vzal bych skalpel do ruky:/ Pakliže by mi nevadilo, že se to někde bude měsíc válet:)zdene píše:Lenoch: To by byla věčná škoda! Už tak je těch bezdírovejch poskromnu a tímto bys jedny zničilLenoch píše:vyser se na lidi a udělej si tam díry, než se někoho prosit... tak zatím:)![]()
Proděravět je není problém , ale přijde mi to škoda (prodávat a kupovat jiné se mi nechce)
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Ok, já ti ty fotky pošlu hned zítra....jinak mail : tweety11@seznam.cz