Vymrdaný palice...:-((
- olda barta
Vymrdaný palice...:-((
Zdar chlapi,
tak zase úřadovaly vymrdaný smažky a v noci ze včerejška na dnešek jsem přišel o své autorádio MP3 Pioneer+ kompletní repro Magnat..ale na druhou stranu jsem rád, že auto zůstalo na místě...
Pokud bude někdo ochotnej tady dát foto, tak mu je pošlu na e-mail..ať vidíte, jak byli pečliví...
Takže pokud někdo uvidíte nějakýho zmrda u svého auta, tak ho rovnou umlaťte palicí a hoďte psům..
tak zase úřadovaly vymrdaný smažky a v noci ze včerejška na dnešek jsem přišel o své autorádio MP3 Pioneer+ kompletní repro Magnat..ale na druhou stranu jsem rád, že auto zůstalo na místě...
Pokud bude někdo ochotnej tady dát foto, tak mu je pošlu na e-mail..ať vidíte, jak byli pečliví...
Takže pokud někdo uvidíte nějakýho zmrda u svého auta, tak ho rovnou umlaťte palicí a hoďte psům..
e36 323i coupe............
Re: Vymrdaný palice...:-((
jako prevence taky pomáhaj černý okna. Ty fotky mi kdyžtak pošli na mail, hodím je semolda barta píše:Zdar chlapi,
E34 ruullleeeeezzzzzz
- olda barta
To jo, byl jsem nasranej jako pes..hlavně když člověk dělá jak magor a šetří, aby mohl do mazla něco koupit...Hold budu nějakou dobu jezdit potichu, protože teď přišly na řadu důléžitější věci jako je výměna zadních ložisek, veškerých náplní a filtrů, což je celkem ranec a to chci auto ještě posadit trochu níže...takže další pálka...
Pokud opravdu uvidím nějakýho zmrda u auta tak to fakt šeredně odskáče...
Pokud opravdu uvidím nějakýho zmrda u auta tak to fakt šeredně odskáče...
A co čekáš? V tomhle systému nikdy nebude mít slušnej člověk šanci důstojně bránit svá práva. Nadržuje se čmoudům přitáhlejm bůh ví odkud a protože to i oni velmi dobře vědí,zkoušejí to pořád a jsou čím dál více drzí. A lidi kteří si museli na své auta,rádia,vybavení bytu,domy atd. z dřiny v práci našetřit jen utíraj hubu a nadávaj. Docela by to už chtělo vzít klacky do rukou a vymlátit tu chátru odsud bez pardonu odkud přišla i s tím našim rádoby vedením. Jenže ani tohle se nikdy nestane protože lidi jsou už dokonale zotročení systémem. Válku o čest myslím tenhle národ už dávno prohrál..Phantom. píše:A co je nejvíc v hajzlu ty takovýho hajzla zastřelíš nebo zbiješ a ještě půjdeš do vězení za nepřiměřenou sebeobranu

BMW E21 315@318i M10 r.v.83@81
BMW E30 318i M10 r.v.86
Peugeot 405 2,0SRi XU9JAZ r.v.89
WINTER CAR Škoda Favorit 135LX r.v.93
BMW E30 318i M10 r.v.86
Peugeot 405 2,0SRi XU9JAZ r.v.89
WINTER CAR Škoda Favorit 135LX r.v.93
- scandinavian
- olda barta
Chlapi, parkoval jsem a parkuju asi 50 m od baráku a z okna na auto vidím...jenže stojí to tak blbě pod stromy a pár metrů odtud je dřevoprodej, kde pracují slováci a ukrajinci...na ulici moc místa není...
Ostatně pro Mladoboleslaváky, kdo zná ul. Ptáckou a místní parking u dřevoprodeje Doležal, tak asi ví o čem mluvím...stačilo si jen pohlídat auto, počkat na noc a...výsledek jste viděli sami..levý zadní trojuheník jsem už vyměnil...
Teď nezbývá nic jinýho, než začít šetřit na nový audio...
Ostatně pro Mladoboleslaváky, kdo zná ul. Ptáckou a místní parking u dřevoprodeje Doležal, tak asi ví o čem mluvím...stačilo si jen pohlídat auto, počkat na noc a...výsledek jste viděli sami..levý zadní trojuheník jsem už vyměnil...
Teď nezbývá nic jinýho, než začít šetřit na nový audio...

Soucítím!
njn, městská už dávno zjistila že je pro ně lepší, výhodnější a pohodlnější otravovat slušný lidi za parkování a vykopávat je z míst kde stojí jedním kolem "za čárou" právě do takovýchto tmavých končin kde nikdo neni.
Místo toho aby jako z daní placená služba byli v prospěch lidí.
Co vlastně dělá městská policie? Zatim jsem je nikdy neviděl dělat nic jinýho než strkat lidem lístečky za stěrač a boty na kola. Že by v noci hlídali a kontrolovali podezřelé lidi? myslim že to nehrozí... radši půjdou a budou hledat nějaký špatně zparkovaný auto
njn, městská už dávno zjistila že je pro ně lepší, výhodnější a pohodlnější otravovat slušný lidi za parkování a vykopávat je z míst kde stojí jedním kolem "za čárou" právě do takovýchto tmavých končin kde nikdo neni.
Místo toho aby jako z daní placená služba byli v prospěch lidí.
Co vlastně dělá městská policie? Zatim jsem je nikdy neviděl dělat nic jinýho než strkat lidem lístečky za stěrač a boty na kola. Že by v noci hlídali a kontrolovali podezřelé lidi? myslim že to nehrozí... radši půjdou a budou hledat nějaký špatně zparkovaný auto

- scandinavian
[/quote]
tak tak. otravuje slušným lidem život za jejich peníze. kdyby si radši koupili uniformy pořádný, vypadaj jak chudý příbuzný

tak tak. otravuje slušným lidem život za jejich peníze. kdyby si radši koupili uniformy pořádný, vypadaj jak chudý příbuzný

zéwlovat :rock:
- olda barta
" kdyby si radši koupili uniformy pořádný, vypadaj jak chudý příbuzný "
neříkej dvakrát... Potřebujem uniformy?=šup do ulic vydělat penízky... a zbude i na novou kopírku.
Ty jelita městský se už tak těšej na novej zákon že už jsem je viděl měřit - JE TOHLE MOŽNÝ????????????????? takže protizákoně, nebo jak? Vždyť to zatím nesmějí! kua to bude peklo tady s těma idiotama...
Postup: Nedostal jsem se na VŠ policejní = už nikdy nebudu F.B.I. = půjdu aspoň k policii ČR hřát si prdel v Šáde - "Cože? - nevzali mě?" = jdu pracovat k městský policii - "Tady mě taky nechtějí?" = Zkusim to ještě v Securitas agency na vrátnici hlavně že budu mít tu bouchačku....!
neříkej dvakrát... Potřebujem uniformy?=šup do ulic vydělat penízky... a zbude i na novou kopírku.
Ty jelita městský se už tak těšej na novej zákon že už jsem je viděl měřit - JE TOHLE MOŽNÝ????????????????? takže protizákoně, nebo jak? Vždyť to zatím nesmějí! kua to bude peklo tady s těma idiotama...
Postup: Nedostal jsem se na VŠ policejní = už nikdy nebudu F.B.I. = půjdu aspoň k policii ČR hřát si prdel v Šáde - "Cože? - nevzali mě?" = jdu pracovat k městský policii - "Tady mě taky nechtějí?" = Zkusim to ještě v Securitas agency na vrátnici hlavně že budu mít tu bouchačku....!
-