Jinak moje zkušenost s jedním bazarem v Praze.
Asi před 4ma rokama když jsem kupoval calibru a sháněl všude možně v čr, nakonec jsem na netu narazil na jednu serviska, foto super, popis super, byl to jeden z těch bazaru v Praze tuším v Holešovicíh jak jsou nalepené jeden na sebe na proti benzině byl, ale nevím už jak se jmenuje. Volám tam týpek jj ještě tu je ptám se má toto a toto jak píšete měla i servisku ptám se je vyplněna až do konce jj je a ten počet 110tis souhlasí dle servisky říká opět ano. Pořád mluvil je fakt v top stavu týpek nám ji dal asi před týdnem protiučtem atd.Opravdu je nádherná.V top stavu nádhernej lak interier, prostě mazel.Cena byla průměrná. Sedl jsem s kámošem do auta a že jedem je to 120km a za hoďku tam člověk je, no dorazíme calibra serviska vyplněna do 90tis km auto nalítáno na tachu 230tis. vorezlá bouraná nap*ču spravená, dveře díra dole ani jedny dveře neseděli, světla packy olámané no slepená ze všeho možného, klima byla bez chladiče.....No hrůza a ten debil tak jedem to projet ne, ta je co.....sem myslel že mu dám přes držku, nebejt kámoše.... sebrali jsme se a jeli domu.
Jako jet přes celou republiku a pak tohle......