Snížení IX???
Snížení IX???
Chtěl bych snížit svoje IXo asi o 40mm, ale nevím jestli mi budou pasovat pružiny určné na 325i. Poradí někdo? A nebo jsou přímo snižující pružiny na IX a kde? 
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
viewtopic.php?t=23638 jsou přímo pro IX a maj -50mm
Tel: 608-214-419
Čeština do vozů
Diagnostika, kódování, programování BMW, chiptuning, odstranění FAP/DPF
www.menucesky.cz
www.chipujeme.cz
Čeština do vozů
Diagnostika, kódování, programování BMW, chiptuning, odstranění FAP/DPF
www.menucesky.cz
www.chipujeme.cz
Re: Snížení IX???
Blbost...Fizl píše:Chtěl bych snížit svoje IXo asi o 40mm, ale nevím jestli mi budou pasovat pružiny určné na 325i. Poradí někdo? A nebo jsou přímo snižující pružiny na IX a kde?
Negr píše:Blbost...Fizl píše:Chtěl bych snížit svoje IXo asi o 40mm, ale nevím jestli mi budou pasovat pružiny určné na 325i. Poradí někdo? A nebo jsou přímo snižující pružiny na IX a kde?
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
Jdou, ale nesnižovat to je blbost. kvůli klouboům, ale hlavně je to ix..Fizl píše:Negr píše:Blbost...Fizl píše:Chtěl bych snížit svoje IXo asi o 40mm, ale nevím jestli mi budou pasovat pružiny určné na 325i. Poradí někdo? A nebo jsou přímo snižující pružiny na IX a kde?tohle nějak nechápu
myslíš tím že ty pružiny na 325i nejdou na 325ix?
Tak ze snižováním počkám Alpiny mi na IX vpředu nesedí, takže teď budu shánět nové vhodné elektrony a pak uvidím.Negr píše:Jdou, ale nesnižovat to je blbost. kvůli klouboům, ale hlavně je to ix..Fizl píše:Negr píše: Blbost...tohle nějak nechápu
myslíš tím že ty pružiny na 325i nejdou na 325ix?
Takže pokud tam dám pružiny na 325i půjdou úplně v pohodě na IX - nikde nebudou drhnout nebo něco podobného? Chěl bych to snížit jenom decentně
Jo jo mi je to jasné že je lepší mít výšší auto. Ještě uvidím jak se rozhodu a jak bude auto vypadat na kolech, ale IX se mi zdá tak o 20mm vyšší než normální zadohrab. Jinak já moc v zimě ve sněhu nejezdím, takže by mi to moc nevadilo, ale nevím no chtělo by to vyzkoušetMacek píše:Kdyz snížíš ixo, tak Ti bude v zimě drhnout břichem o sních a tolik neprojedeš... věř mi, každý cm je znát...