jaky motor?
jaky motor?
ahoj vsem.
mam na vas prosbu. chtel bych si poridit e30, ale nejak se nemuzu rozhodnout. Mel by to byt sedan, ale nevim jak s motorem. Urcite 6-ti valec 2,0 - 2,5l, abych se vesel s pojitkou - jako student nemam moc penez proto by byl asi dobry diesel, ale zase se rad dobre povozim (kdyz se mi dobre auto dostane do ruky - moje soucasne to neumoznuje) tak pak uvazuju o benzinu. Auto se nekupuje na pul roku. Sice ted jeste ta koupe neni aktualni, ale abych mel aspon predstavu po jakem voze se mam poohlizet.
Vsem diky moc za rady.
mam na vas prosbu. chtel bych si poridit e30, ale nejak se nemuzu rozhodnout. Mel by to byt sedan, ale nevim jak s motorem. Urcite 6-ti valec 2,0 - 2,5l, abych se vesel s pojitkou - jako student nemam moc penez proto by byl asi dobry diesel, ale zase se rad dobre povozim (kdyz se mi dobre auto dostane do ruky - moje soucasne to neumoznuje) tak pak uvazuju o benzinu. Auto se nekupuje na pul roku. Sice ted jeste ta koupe neni aktualni, ale abych mel aspon predstavu po jakem voze se mam poohlizet.
Vsem diky moc za rady.
- olda barta
To jo, musím souhlasit, taky jsem jednu dobu vlastnil TD a pokud nejseš magor, tak se pěkně a relativně levně povozíš....Záchvat píše:Sice uz nejakej cas nejsem student, ale taky musim myslet ekonomicky a taky se rad povozim a mam TD, coz relativne svizne povozeni umoznuje.
![]()
e36 323i coupe............
- [CZ]Airwolf[OC]
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
kup si golfa II 1.6D, kdyz hned na zacatku resis spotrebu a jeste to ani nemas.xlukas píše:no ono to tak vypada ze student nebudu dlouho. Matika na vs je svine - tou asi neprolezu![]()
chcu e30 protoze se mi libi a od te doby co sem mel moznost ridit 325i uz nemluvim o jinem aute.Jen s litosti priznavam ze tohle auto by me asi sezralo, ale 6 valcu je 6 valcu...fakt nevim.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- ***Apollo***
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
2,0i žere moc jede málo 2,5i žere moc jede moc a žere obecně stejně jak ten 2,0i jenze ceny aut 2,0i a 2,5i sou rozdílný diky ceně motoru pro chudýho studenta neni E30 dobrá volba ale pokud už tak buď 2,5i nebo 2,4 TD která spráská 2,0i jako nic a žere uplně jinak.ale po několikátý se budu opakovat 2,0i nebrat
Tel : 773 622 822
Si nemyslim že by 2.0 byl nějakej špatnej motor...docela mně baví, zas ho daleko líp seženeš v dobrym stavu než 2.5 a levnějš a dýl vydrží...no jen názorFlery píše:2,0i žere moc jede málo 2,5i žere moc jede moc a žere obecně stejně jak ten 2,0i jenze ceny aut 2,0i a 2,5i sou rozdílný diky ceně motoru pro chudýho studenta neni E30 dobrá volba ale pokud už tak buď 2,5i nebo 2,4 TD která spráská 2,0i jako nic a žere uplně jinak.ale po několikátý se budu opakovat 2,0i nebrat
E36 323i coupé
No fakt je ten že oproti 2.5 prostě jede huř se stejnou spotřebou no
Ale já na ně mam náký štěstí
Tak si neztěžuju
Zas jako jestli jseš v pasti se spotřebou tak kup 318i, to je jasná volba
Já jezdil se všim krom neotevřený ety a myslim si že 318 je na tom nejlíp, 316 nejhůř
Ale já na ně mam náký štěstí
Zas jako jestli jseš v pasti se spotřebou tak kup 318i, to je jasná volba
Já jezdil se všim krom neotevřený ety a myslim si že 318 je na tom nejlíp, 316 nejhůř
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
- [CZ]Airwolf[OC]
se 4valcem muzes za tu samou spotrebu jezdit taky. ale nesmis prilis casto uklouznout k vychutnani si toho motoru.xlukas píše:diky za nazory.
Samozrejme je mi jasne ze BMW neni nejlevnejsi znacka.
jde mi o tu spotrebu, protoze autem jezdim denne do skoly (tam i zpet 70km) a soucasnym autem jezdim tak za 7-8l naturalu 95, takze jak se tak divam na vase prispevky, s tim TD bych na tom byl stejne.
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno